Round II Sux!!

Ja tror ja måste byta namn på Alfred till Tengil eller dylikt passande. Orsak: Sättet han får mej att må. Efter två timmar in på första dagen på andra kuren så kom illamåendet redan. Det va ingen rolig lek. Efter fem timmars inpumpning av gift så va ja tvungen att skutta på dritjarne. Om ni någon gång har haft en rekorderlig magsjuka å blivit tvungna att "multitaska" på toan pga "olyckorna" kommer både från norr och söder så har ni min situation i dagarna två. Så igår låg man som en säck bönor å sög på tummen å höll om örat med andra handen, precis som Prins John gör på julafton. Till råga på allt så fick ja en rekorderlig hög feber å en huvudvärk utan dess like. Men ja va inte bitter för det... en smula lett mej va ja... men det tycker ja att ja hade tjänat ihop såpass många "obekväma" stunder till att ja hade rätt till å känna.
Idag, på dag 4 på kur två, känner ja mej som en prins, än så länge=) Det va lite surt att ja missade solförmörkelsen tidigare idag pga att ja fick cellgifter, det hade vart lattjo att få avnjuta.

Sen har ja hört på ryktets vägar att det ska bli kallt å regnigt till helgen. Detta ser ja fram emot, ty här på mina 4*4 meter finns det inte en förnimmelse till nått som liknar en AC, så temperaturen har nått inhumana höjder ibland. Ja har dock fått förmånen att begagna en liten fläkt här på rummet, å det tackar ja för, men riktigt kall luft när man ska sova är det inte mycket som slår. Det vore en taco afton med bästis då=)

Nu ska ja förtära pannkakor å så om dom vill stanna på sin nya adress.

Fridens liljor!


Tengil, former known as Alfred

Kommentarer
Postat av: Malo

Jag får väl sluta att bara smygläsa och ge mig till känna ;) Det är underhållande att läsa din blogg! :DTa hand om dig!

2008-08-02 @ 14:36:30
URL: http://www.famkilander.se
Postat av: Johanna

Alltså...du är ju sanslöst tapper. Jag skulle smälla av! Hoppas att du mår bättre nu, kompis. Det är ju för eländigt att Alfred/Tengil beter sig som han gör. På något sätt får ju "vill man vara fin får man lida pin" en helt ny dimension..

Jag och familjen, det vill säga mor, far, syster och min Pontus sitter just nu i en stuga på Gotland. Vi har vari här i fyra dagar och nu när "dretväre" är på ingång ska vi åka hem. Mycket bra tajmat tycker vi. (Bara så du vet lyser ett litet ljus för dig och Alfred/Tengil o Visby domkyrka. :-) )

DUNDERKRAM!

2008-08-02 @ 18:48:48
Postat av: Tommy

Malo; Ja bugar å bockar=)

2008-08-02 @ 19:12:46
Postat av: Tommy

Johanna; Åh! Är inte den kyrkan typ 3 miljarder år!! Eller från medeltiden iaf? SÅnt tycker ja ä fränt, så det ljuset tackar ja för=) Kramars!!

2008-08-02 @ 19:14:09
Postat av: Atti

Pannkakor? Hoppas de var tillräckligt "ljusa" för dej;) Och självklart att de stannade på sin nya adress.

2008-08-03 @ 08:47:35
Postat av: Tommy

Atti; Jadå, dom va ljusa nog för mej;) Å dom fick stanna på sin nya adress i 12 timmar iaf=)

2008-08-03 @ 10:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0