Bone Marrow!!

Ja tar tillfället i akt så här i början utav detta inlägg å bifogar bilder på dom senaste kreationerna i Technic Lego samlingen. Håll i hatten!

   

Med dessa 4 senaste bidragen så består nu samlingen utav 11 olika individer, alla med helt olika unika egenskaper.

Över till andra saker. Jag har legat inne med en ganska hög feber nu sen en vecka tillbaka. Pga obefintligt immunförsvar så har ja därför fått antibiotika intravenöst å vart tvungen att va på mitt kära rum på sjukan. Igår var dock febern nere på en resonabel nivå, så ja fick dansa hem i nåra timmar mellan 13 och 18. David kom då på besök, å vi förtärde ett par koppar java å skapade ett stycke god musik. Detta var en fantastisk upplevelse mina vänner, alla bekymmer fanns inte i denna värld där en stund. Tur att musikens underbara konst finns kan ja säga=) Sen kom mor å far en sväng med. Dom har vart i Legons födelseland på en semestertrip å bringade tillbaka tre nya skapelser i Technic serien. Heder å tack för dom=)

Min benmärg har nu, efter misshandeln av cellgifterna, börjat producera produkter på egen hand, så ja har har inte behövt  blod eller trombocyt transfusioner på två dar å kommer inte behöva det heller på ett par dagar framöver.
Eftersom min benmärg har börjat återhämta sej så är det dags te måndan för ett nytt benmärgsprov för att se hur den "nya" märgen beter sej. Därefter en ny kur med cellgifter i fem dagar å ny isolering i ett par veckor.
Med detta i åtanke tyckte farbror doktorn att ja skulle kunna få en helgspermis å samla tankar å krafter inför nästa omgång. HÄRLIGA TIDER!!! Sova i sin egen säng med en kärleksfull Flo intill sej som kramar en till sömns=)
Vakna svettig under mitt egna duntäcke!! Ja jösses... är inte det lycka så säg=) Sen måste ja dock dansa hit på månda morgon å ta prover igen. Men man får va glad för det lilla man får=) Å detta ska man verkligen va glad för, tänk er Nelson... han satt inlåst i 27 år han utan att få "krama sin Flo". Hmm.. det är ju nästan så att man skäms nu för att man får gå hem.... mnja... ja är glad ändå=)

ÅH!!! Glömde ju nästan.... ja har fått två nya kamrater här på rummet som hjälper mej med olika ting. En håller mej sval om kvällarna, den andra håller dom påsarna med livsgivande vätskor som förs in i mitt blodomlopp, Happy Von Fläkt och Alfreds kenyanska kusin Mombozo. Bifogar bilder på dom båda.


Happy Von Fläkt    Mombozo

Nu ska ja ta mej ett glas Cola Zero å glo på färg som torkar!

Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: Tomas Eriksson

Gött å höra att du har kämpat till dig en helgpermis. Din kropp verkar reagera i rätt riktning vad jag förstår. Bra gött dä! Linn hälsar te rej. och en person inne i hennes mage hälsar också. därru!

2008-07-25 @ 20:59:01
Postat av: Tommy

Åh!! Det är nog den yngsta person som någonsin har hälsat på mej=)Du får hälsa tebax=)Till Linn med då förstås=)

2008-07-25 @ 22:07:34
Postat av: Johanna

Vaddå glo på färg som torkar...?! Säg att det har varit inne någon hos dig och sprejat upp en härlig graffiti på väggen!!! :-)

Himla bra att febern är nere hörru. Livet blir ju liksom lite mer kristallklart utan inre värmeböljor.

Jag passar på att skicka en massa kramar, hjärtevärme, hejarop och en skopa jävlar anamma inför nästa omgång med Alfred. Snart är du halvvägs kompis!!! :-)

PUSSEN!

2008-07-26 @ 19:06:50
Postat av: Tommy

Johanna; Nejdå, ja skrev fel bara, ja menade att ja skulle glo på färg som flagnar;) Tack för alla lycko önskningar, det kan behövas ty imöra drar en ny kula med cellgifter igång.. Puss å kram!

2008-07-27 @ 18:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0