Schlete!

Efter att ha sent påbörjat dag 3 på cellgiftsbehandlingen hände det lite flummiga grejer. Till å börja med så kom sköterskorna igång med kvällens "sittning" 40 minuter försent. Sen när en fjärdedel av påsen va kvar började Alfred krångla, ja tror han hade fått hicka för han sa att det va luft i slangen hela tiden... vi vart inte ovänner, alla har vi ju fått en ofrivillig hicka nån gång. Så "sittningen" vart inte klar förrän vid halv tolv på kvälla. Men i morse va han helt återställd.
Dom andra kvällarna har ja inte haft nån matlust, men ja har heller inte mått direkt illa så ja har vart tvungen att kasta upp, men efter kuren igår kväll hände det saker. Efter en halvtimme bestämde sej nämligen magen att dess innehåll  skulle prompt  flytta längre norrut, vilket resulterade i att ja skrek på Ulrik i den stora vita telefonen. Gött tänkte ja, då var den dyngan över så att man äntligen kunde få bli nerklubbad av John Blund. Men ack så fel ja hade.... tydligen hade magen 6 eftersändningar till samma adress som förut.... dock med tomma paket. Flummigt det där... hur i allsin dar kan magen komma med förslaget att kasta upp när den inte har nått att kasta upp? Får nog kolla upp ledningen i magens styrelse tror ja.
Hur som haver, denna kraft ansträngning resulterade i att ett blodkärl brast i ögat, å eftersom ja inte har fullt funktionellt blod så blöder ja tämligen lätt. Bifogar här ett kort på resultatet.

 
Ä ru "vemmelmaga", glo bort.

Idag ser ja gårdagen som ett minne blott. Magen å Alfred är tebax till sina gamla jag och jag likaså. Har även fått ett förtjusande besök av Ulrica idag. Vi snackade om cykelhjälmar, bakning, polkaklubbor å andra världsliga ting=) Trevligt som få! Fick även ett MMS med ett videoklipp av min gode vän Petter som är på Arvika Festivalen å gillar till det. Klippet var från Volbeat konserten som pågick, å klippet ja fick innehöll introt på "The Garden's Tale"!! Tack Petter! Det förgyllde min dag=)

Nu ska ja luta mej tebax i min fotålj å se å om ja kan detektera några hål i tänderna genom att endast använda mej av tungan.

Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: Persson

Tja! Ja då är det inte bara Elvira (ja hon heter så dottern, efter en veckas beslutsångest) som inte har styrsel på magen. Hon raketbajsade just ner Jessica. Ja det är pappas flicka det... :) Kyss!

2008-07-05 @ 16:23:41
Postat av: Tommy

Men det krävs precision det där. Vi borde bilda ett team ja å Elvira, we could fight crime, med våra "superkrafter" =)

2008-07-05 @ 17:20:26
Postat av: Mamma

Oj dä va mkt nu!!!!! Tur att Alred blev säj själv igen så samarbetet kan fortgå........

2008-07-06 @ 10:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0