10 år sen studenten!!!

Då va ännu ett ålderdoms tecken fångat å lagts på lager i ålderdomens ryggsäck.... 10 år sen man tog studenten!!!
HA!!! Det är ju skandalöst va tiden susar förbi, känns ju för böveln som om det va förra veckan man provade ut fracken te studentbalen! Hualigen!!! Men ja är inte bitter för det, tänk så mycket visare man blivit=)
Tämligen dålig uppslutning till kvällens sammanstrålning var det dock... alla karlar i klassen var upptagna med annat denna förtjusande afton så ja fick bära karlafanan så högt å så gott ja kunde, tror ja klarade mej ganska bra... inga sammanbrott iaf=)
Trots att vi bara va hälften från full styrka så var det en mysig afton som går till historien. Det käkades grillad föda, vi bytte livshistorier det bjöds på månget skratt runt det bastanta ekbordet denna magiska kväll.
En timme in på kvällen kände vi alla av ett märkligt fenomen... trots att det var 10 år sen vi alla sågs sist, så kändes det själamässigt som om vi inte hade varit ifrån varandra en dag ens en gång... Det kallar ja sammanhållning i en klass det mina vänner=) Kärleken flödade som aldrig förr å friden i själen var på topp!

Vid 22 snåret pallrade vi in oss te stan (Arvika) för att få en chans att umgås lite med ett par andra hanar som gick i samma eminenta klass. Ryktet hade nått oss att dom bjöd upp te dans i den lokala hamnen, så var skulle man kunna hitta dom om inte där=)


           *Musik Esteterna Årgång 1998*

Kärleken växte då gruppen växte, men cirkeln var ej komplett då vi fortfarande saknade Garderava, Åsa, Martin å Magnus...ni var saknade mina vänner...
För att avsluta denna magnifika afton på ett vackert vis, så gick var å en hem till sitt till tonerna av Môra-Per som lirade på Hamnfestivalen.

Avslutningsvis vill ja tacka er mina vänner för denna förtrollande afton, den satte en guldstjärna på tillvaron!
Love you all!!

Fridens liljor!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0