Damtoalett & Varg

Varg

Det var ett helt vanligt slit i kôlgruva idag när klockan slog lunch vid 11 snåret. Jag å min gode arbetskamrat Viktor hade bestämt oss för att dansa ut på stan å förtära dagens föda, ty det godaste som serverades i vår annars eminenta matsal var kokt falukorv å nått palsternacke jox! Så vi brummade iväg till den lokala McDonalds resturangen. Väl där, med maten framför oss lägger ja märke till en individ med rekorderligt white trash stuk som sitter ett par bord bort med en kepa med en skrattretande slogan på: "Våga Vägra Varg"

Nu hör det till saken att individen i fråga inte va gammal nog för att äga eller bruka en bössa ens, utan bär kepan bara för att hans umgänges krets har det. Ni vet, "småhåleraggar-whitetrash-skateskor-fristadjacka-kepan bak i nacken" folket. Så vad har han för ont av vargen då? Har dom smugit in å käkat upp hans "Förbannade måsar" kepa som han köpte förra Arvika Mârten för 49 spänn?

Sen så har vi ju vargmotståndarna som endast äger puffror å bössor endast för att dom tycker det är manligt att leka med vapen å döda levande ting. Dom har ja lika mycket till övers för som ett papercut på strängen bakom ollonet.

Dom seriösa jägarna, som har respekt för både naturen och villebrådet som kanske har blivit av med sin familjemedlem, jycken alltså, och jagar för köttets skull kan ja dock förstå... ja håller inte med bara.

Jösses, det här skenade iväg... det ja ville påpeka var att det är så typiskt att en whitetrash nisse i en viril ålder ligger inne med en sådan typ av kepa. Kan ju tillägga att det är även roligt att gå fram till sådana individer å fråga dem vad sydstatsflaggan Dixie står för. Levande frågetecken=)


Damtoaletter

Väl tillbaka i gruvan och en timmes skruvande senare började det förtärda skrovmålet göra sej påmint i tarmpartiet. Lugnt å sansat la ja ifrån mej spärrskaftet å skred bort mot den toaletten som ja brukar använda mej av när det gäller det stora grovjobbet. Framme vid dörren lägger ja märke till en sak ja inte lagt märke till förut..... mitt favvo dritjarn är en DAMTOALETT!!!
Varför i hela fridens rike ska damer ha en speciell toalett på en Volvo fabrik? Det är junte så att det är hundratals berusade karlar som pissar bredvid på detta bygge? Och en sanitets hink kan man alltid trycka ner bredvid stolen på herrarnas med.
Då slog det mej även att dom har en egen toalett borta på lilla å stora banan med? Nu hör det till saken att damernas toaletter är sådana som lixom ligger för sej själva, tror bannemej dom är ljudisolerade med. Inga intill liggande toaletter med tre decimeters gap vid både golv å tak som på herrarnas. Vad är det som är så utomjordiskt hemskt så att det inte går att ha en unisex toa. Ska ni ha ett eget tryckeri med speglar, doftljus, avslappningsmusik å potpuri i hörnorna för å kunna dudda på jobbet?

Nej du, det snackas om jämställdhet när det kommer till jobb å löner.... ska ni ha samma lön å jobb som oss karlar på industrigolvet får ni bannemej lära er å skita på samma skithus oxå.




Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: Gabrielsson

Varg:



Ja dessa vardagsanarkister och deras propaganda, "Meat is murder", "Stöd vargstammen, köp stövare" "Stöd U-landhjälpen, köp norsk torsk", men visst står det mycket kul också =)



Jakt på varg är väl ungefär lika manligt som att vara "Gangsta" och skjuta folk för att få respekt (märk väl att kvinnor oftast benäms "bitches" eller "hoes, som ett led sökandet på respekt").

Men visst behövs jakten på älg, jag menar folk lever ju i fortfarande i små soldattorp och odlar det de kan för sin överlevnad, metar gädda på vintern och att få salta in en älg eller två är ju var mans rätt, eller?



Nej seriöst, jä driter i't, svärmors älgbiff å stekta kantareller väger ALLTID tyngst i den här frågan.



Damtoaletter:



Ja, snart är det vi som äter (eventuella rester...) vid spisen...

2008-06-26 @ 17:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0