Round III Complete!!

Där mä va rä gjort, å så hade jä hälga!! Round III är ett minne blott och den här gången låg kuren endast på 4 dagar, vilket kom som en fantastiskt positiv överraskning. Illamåendet har varit ganska påtagligt, men ja har bara kastat upp 3 gånger. Matlusten har varit obefintlig dock. Det va en ganska intressant upplevelse när magen blev ovän med dess innehåll när ja stog i duschen, en upplevelse för den "vemmelmagade" när innehållet beblandade sej med det ångande vattnet.... fy för den lede!  MEN! Ja fick i mej två paket nudlar igår afton dock som ja fick behålla=) Annars har det gått i isvatten.
Ja hade inte tänkt å skriva nått om detta, det är lite av en bagatell, om man är frisk å välmående. Det finns en själ här i arbetsstyrkan, ytterst trevlig, snäll och sympatisk människa. Men! Jag vet inte riktigt om det proportioneras rätt vid användandet av parfymflaskan. Hade man vart ute på krogen hade det vart helt okej, då doftar det ju parfymaffär så fort man närmar sej nån utav det kvinnliga könet ändå. Av den manliga sorten med nuförtiden förresten. Men det är inte nått man vill uppleva när man ligger i fosterställning å koncentrerar varenda frisk cell i kroppen till att inte må illa. Dofter som i vanliga fall skulle kunna få en att skutta på moln, kan trigga igång en process som tar timmar att återhämta sej ifrån.
Ja säger: Framhäv fantastiska dofter, men vid rätt tillfälle.

Nog om det. Ja fick även den glada nyheten att ja får dansa hem till "Nilssons Palace Of Love" nu i eftermiddag eftersom sista dropparna gift  rann genom mej i morse. Det ska bli förtjusande gött. Undra om Flo har packat sina saker å lämnat mej, eller om hon står i dörröppningen with arms wide open insmord i smör..... hmmm... det återstår att se. Ja får ta å köpa nytt tangentbord till kompjuttern där hemma med, för ja kan nog nästan garantera att det va därifrån ja fick in staphylococcer bakterierna i blodet sist det begav sej. Å köpa engångs tandborstar. Om man kör med gammal tandborste kan man ju lika gärna skölja den i toan, det är ju mindre bakterier där än på tandborsten.

Nepp, nu ska ja duscha sjukhusdoften av mej å invänta två påsar blod som ska in i systemet innan ja får traska hem.

Må hälsan stå eder bi!
Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: Johanna

JAAA!!! :-) Vad glad jag blir!

Skönt att Tengil inte var fullt så påträngande denna gång.

Håll dig borta från bacillerna, kompis och lev väl med Flo där hemme!KRAMKRAMKRAMKRAMKRAM!!!!!

2008-09-02 @ 14:05:32
Postat av: jögga med svårstavat efternamn

hej tommy jag funderar på beställa biljetter ikväll... det verkade som om petter inte följer med :( ska du ha en två eller tre biljetter ???? vi har ju tre platser i bilen :)

2008-09-02 @ 16:30:35
Postat av: Persson

Gôtt för dig att det var klart för denna gång! "Låna" med ett par plasthandskar från sjukan vet ja så kan du ju köra forensic stilen vid datorn. Helt klart billigare, dock något fuktigare för nävarna...

2008-09-02 @ 17:58:38
Postat av: Tommy

Jögga Carport; Det blir bara en biljett för min del. Va kostar den förresten?

2008-09-02 @ 20:11:28
Postat av: Tommy

Persson; Ditt visa CSI tips kom en smula försent min vän, ty ett nytt tangentbord är redan införskaffat. Men ja tackar ödmjukast för tipset dock=)

2008-09-02 @ 20:15:14
Postat av: Erika

Redan klar alltså?! Gött å höre vännen. Hoppas du får i dig mer än isvatten när du kommer hem...

KRAM!

2008-09-02 @ 22:48:44
Postat av: petra

ja du nu är jag inte oviss längre om de kväljande känslorna i magen och det där med dofter, hmmmm det stämmer så väl, mat jajaa nödvändigt ont som man får vara utan i ngr dagar. Första omgången med i gift i kroppen avklarad men det är ngr dagar kvar enligt alla med illamåendet hmmm det är inge kul.

Trött så in ivassen sover och sover jag till oc med gick och sov hem från affären igår!!!!!!

Jag kom till rätt port i allfall.

Ha det

sköt om dig

Petra

2008-09-03 @ 11:33:34
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/
Postat av: Tommy

Petra; Javisst är det en härlig känsla;) Folk borde bara veta va dom går miste=) Härligt att första omgången är avklarad då, hur många ska du göra totalt månne? Gött å hamna i rätt port iaf, ganska töligt om mna knallar in hos nån annan å börjar greja;) Fridens!

2008-09-03 @ 22:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0