Interesting Turn of Events!!!

Nu är det stora grejer på gång mina vänner!! Kom ska ja berätta!!

Som ja skrev här för nått inlägg sen, så var ju en av mina största önskningar att bli antagen på Webb & Multimedia Design på Karlstad Universitet. JAG KOM IN!!!!
Efter första antagningsbeskedet så låg ja på reservplats 7, å efter antagningsbesked nummer två så hade ja avancerat till reservplats 3. Många har tipsat mej om att det kan va en del som inte anländer till uppropet då första kursen startar, så  man kan gå dit denna dag å kanske bli erbjuden en plats i deras ställe.
Med detta memorerat så ringde ja till universitetet i början på den gångna veckan å frågade om var och när detta upprop skulle äga rum. Den underbara damen på andra sidan luren frågade efter mitt namn å rotade därefter i ett par papper å myntade dom glädjande orden: Du har kommit in!! Ja sa att hon gjorde mej så glad att ja inte visste vart ja skulle ta vägen. Då vart hon glad. Ja sa heder å tack, å så avslutade vi vårt fantastiska samtal. Det kändes som en stor sten hade lättat från min bröst....
Så imöra är det ja som tar skolväskan på ryggen å dansar iväg te Kronoparkens höjder för att göra min akademiska debut!! =)Under 6 års tid nu så ja levt i ett ekonomiskt vakuum pga väldigt osmakliga krediter som den alkoholiserade versionen av Tommy utsatte mej för. Han såg prylar han ville ha och tog dom på avbetalning utan att tänka på konsekvenserna. Prylarna i sej skänkte honom glädje och ljus i den mörka tunneln han befann sej i..... men det hjälpte föga när räkningarna kom tebax å bet den nyktra Tommy i röven. Så i 6 år nu så har ja haft räkningar på mellan 8 och 9 bagare varje månad, då är inte hyran inräknad. Pga att ja har haft så många krediter så har ja blivit nekad till att med hjälp av ett banklån, lösa alla krediter med hutlösa räntor. Det är en sten som har varit tung att bära....
Jag lyckades spara ihop lite kosing så ja kunde betala av å avsluta ett par krediter till slut å vart därför kreditvärdig återigen.
Jag vet inte om man får nämna dessa underbara individer vid namn, men med hjälp av två fantastiska Nordea anställda på Årjängs kontoret och mor min, så har ja nu lyckats att ta mej ur Mammons järngrepp och beviljats ett lån för att lösa alla djävulusiska krediter!!
Ja vill med min största ödmjukhet tacka alla inblandade i denna lösning. Ni har gett friden i själen ett magiskt skimmer!


                                         


Jag vill avslutningsvis ta av mej hatten, och med stor glädje i hjärtat berätta för världen, att jag ska mot alla odds få vara med om universums största mirakel..... Jag skall bli far!!!!!
Jösses!! Det är ju så stort så man vet inte vart man ska ta vägen!? Vilken magi!! Jag har aldrig skrivit det förut..... det kändes... magiskt pirrigt i själen!!
Jag visste inte om ja var riktigt redo för detta stora "uppdrag" i livet, men har man snuvat Liemannen 2 gånger genom att vinna över alkoholismen OCH besegrat cancer, vars behandling egentligen borde ha gjort mej steril, så känns det på nått vis som att det här barnet verkligen är menat att knalla på denna glob. Och när den dagen väl kommer, så kommer jag göra allt som står i min makt för att vägleda honom/henne genom livets labyrint med frid i själen.
Vi ska sitta under min "korkek" å "lukta på blommorna"...å ja ska lära honom/henne allt ja kan!! =)

Vem skulle ha trott att detta mirakel skulle ske när ja å min änglalika nyponros bjöd allmänheten på vår första offentliga kyss den 10:e januari? =)

Tack Åsa för att ja får dela detta mirakel med dej, du får min själ att lysa!!!!! Du å ja älskling, du å ja!! =)

Jag skulle kunna skriva en roman om vad ja tänker och känner för madamen å det magiska liv som nu gror i henne, men det skulle va for her eyes only...not yours.

Som sagt, det har hänt ett par saker i mitt liv sedan jag körde av vägen och parkerade bilen mitt ute på ett jôle å fördes till sjukhuset i Arvika med 3.8 i promille. Från total kraschlandning till vad jag vill kalla total harmoni.

Hade jag vart troende så hade jag nog myntat: Herrens vägar äro outgrundliga... men nu är ja ju inte det så ja får köra på Forrest Gumps mammas filosofi: "Life is like box of chocolates, you never know what you're gonna get!"=)


Fridens fantastiska mirakel!!!!!Repris!!

Ja tror att ja har skrivit om det förut med det bryr mej föga, ty dessa individer förtjänar en rekorderlig känga tills dom kan känna medmänsklighet. Det ja syftar på är rökare utan sunt bondförnuft. Har vart hos madamen i Stockholm nu ett par dagar under dessa vackra soldagar som östkusten har haft. Då solen lockar en att sitta ute så har ja å tôsa tagit en kopp java på diverse uteserveringar. Men istället för en gemytlig upplevelse med smôla å den rostade kaffebönan så har man åkt på akut rökförgiftning.
Ja säger inför rökförbud på alla ställen där folk kan lida av det. Diskriminering flämtar rökaren för full halls!! I helvete att det är!!! Det är sunt förnuft!! Ja förstår ärligt talat inte hur folk kan utsätta andra för obehag med flit och vara nöjd över sej själv. Det är ju ingen som tycker att det är okej att gå fram till främmande folk å lägga av en "rökare" rakt i ansiktet på dom, men att att stå å puffa gifitg rök på andra, det går fin fint det!!!? GAMAR!!! 
"Vart ska vi ta vägen då!?" snyftar den bolmande skorstenen. Inte fan vet jag! Stå still på nått ställe där röken inte når andra bara. Kanske i gränden tillsammans med alkoholisterna där dom får hänga för att sammhället inte varken vill se eller lukta på hur deras beroende ter sej.


 
Nästa gång ja sitter på nån uteservering å folk bredvid börjar kedjeröka så funderar ja starkt på å gå fram till dom, börja med å bjuda på en ljuvlig odör genom att rapa dom rakt i ansiktet efter att förtärt en kebabtallrik. Sedan skulle ja stå där i ett par minuter med min öppna snusdosa, hålla den en centimeter under snoken på dom å tjuta: " Not toughing, can't get mad!! Not toughing, can't get mad!!!!"  Friden förtjusande rökförbud!!!

RSS 2.0