Från Koja Till Slott!!

Då va'rä klart!! Väntan är över!! Manuell spolning å urinering i diskhon är ett minne blott!!! DRITJÂRNE Ä FÄRDIGT!!!! Vilken lycka! Ända sen fixarfrassen va färdig vid halv fyra idag så har harmonin i "Nilssons Palace Of Love" stigit för varje minut. Ja kommer på mej själv att ja ler å ger ifrån mej välmående fnissljud varje gång ja spolar....rinnande vatten....en sådan befrielse!!
Tänk att en porslinsfåtölj å rinnande vatten kan höja levnadsstardanden såpass mycket! Ja finner dock en smula tacksamhet i att ja har varit utan denna lyx i över en månad. Hade ja inte varit det så hade ja ju inte lärt mej å verkligen uppskatta nått som man annars helt tar för givet. Det finns ju stackare som får knalla flera kilometer med två bossestora hinkar på vardera axel bara för å hämta dricksvatten
Men nu är som sagt friden återställd, min porslinstron är åter på plats=)

Ja bjuder på lite före, pågående å efter bilder. Enjoy!

 

 

 
Ja läste nått flummigt i NWT häromdagen. Istället för å berätta om det så får ni läsa själv.Det är inte själva grejen att håriga kvinnor får bättre vaginal orgasm som är flummig, utan att det finns nån som forskar i ämnet!? Hur i allsin dar kommer man in på det spåret? Har forskaren haft sex med en massa damer å märkt att de håriga joddlar mycket mer än hårlösa å tänkte "Det HÄR ska ja forska i!!" Eller har han intervjuat dom? Han kanske har haft nån slags sensor på damerna i fråga? Hur i hela fridens rike kan man mäta kvaliteten på orgasm? Använder man en skala från 1-10? Vem vill finansiera denna forskning? Till vilken nytta och i vilket syfte har han forskat i detta? Frågorna är många!! Ja sitter här stum i ren fascination å förvirring..... men är forskaren glad så är ja glad=) Å ja är verkligen glad att NWT hade med denna artikel.... det är ju ett ämne som verkligen berör å är värt å tänka på menar ja=)

Nu, kaffe... sen, DUSCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fridens funktionerande dritjârn!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: A

skrattar nu jäklar har benen rakats för sista gången här!!!

2009-03-18 @ 15:39:35
Postat av: Tommy

A; Då önskar ja dej lycka till=)

2009-03-18 @ 22:36:54
Postat av: Johanna

HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Som sagt...why?!

2009-03-19 @ 21:12:29
Postat av: Tommy

Johanna; Hihi=) Exactly=)

2009-03-19 @ 21:41:10
Postat av: Jenny

Sv: Haha! Heeeelt underbart ju! Tror jag kör på det... ;) Tack för tipset.

2009-03-20 @ 00:36:22
URL: http://mizzyjuicyj.blogg.se/
Postat av: Petter

Jag tycker mest att ordet ludna är otrevligt !

2009-03-29 @ 23:51:20
URL: http://pennybridgepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0