Fever Dog!

Har inte å präntat ner tankar å händelser från min vardag på detta ställe pga följande orsak: Hög feber
Kände mej lite uggen i lördags afton  innan ja hoppade i bingen, tänkte inte mer på det. Vaknar mitt i natten med en extraordinär feberfrossa. Ja tog inte tempen, men dom andra gångerna ja har haft sån frossa har ja haft över 41 graders feber. Vid sådana temperaturer har jag blivit tillsagd av sköterskor å doktorer på sjukan att ja ska höra av mej till avdelnignen eller komma in ögonaböj. Men ja frös för mycket för att gå upp å börja rota fram numret, så ja dängde i mej två panodil i hopp om att febern skulle sjunka. Det gjorde den, såpass så att ja kunde sova iaf. Sen under söndagen låg den runt 38,5 å dansade. Fram på kvällinga steg den igen till 39,7 å det hjälpte inte med panodil heller, så ja fick ta min tandborste å yra in te sjukan där ja blev inlagd för å få antibiotika intravenöst.

Pga mitt oplanerade insjuknande så fanns det inga "singelrum" lediga (måste ligga på sånna pga infektionsrisk) Så ja fick en säng å blev inrullad på doktorns kontor. Vilket va helt okej, lite jobbigt med 4 lysrör i taket som läslampa dock, men annars var det ett rekorderligt rum. Efter en timme eller två så kom personalen in, som iklädda i änglaskrud, med det glädjande beskedet att dom har fixat ett rum åt mej. Å inte vilket rum som helst, utan det finaste rummet på avdelningen. I mina ögon kan det jämföras med den finaste sviten på Grand Hotel=) Egen sluss in till rummet, eget dritjarn på rummet, el-manövrerad säng, egen tv där OS sänds dygnet runt å 3 mål om dagen=)
Efter ett par dagar med antibiotika så har nu febern sjunkit å tempen ligger på en resonabelt normal nivå.

Under dessa dagar framför tv:n å OS så har ja kommit på 3 saker som ja skulle kunna leva utan.

1) Tennis. Vilken fantastisk tråkig sport att titta på. Då är det ju mer upphetsande att glo på oljefärg som torkar. Sen om det är lattjo å lira denna sport är en annan sak.

2) Störande åskådare. Ja kollade även in damernas fotboll, Brasilien mot Nigeria, ganska underhållande fotboll för å va en dam match. MEN! Det satt/stog nån nisse nånstans i publiken å spelade en 20 sekunders lång låt på TRUMPET om och om igen matchen igenom.. 90 MINUTER!!! Denna människa måste ju ha någon slags psykisk deffekt? Det kan ju inte stå rätt till? Tänk folk som satt bredvid denne individ då? Att inte dom ryckte trumpeten ur nävarna på honom å körde upp den i mumindalen på honom är för mej ett under.

3) Kvinnliga fotbolls domare i OS, huvud som assisterande. Har kollat på både Brasilien - Nigeria och Sverige - Kanada, där Sveriges damer gjorde en fantastisk match, men man kan ju börja tro att domarna har lärt sej reglerna på baksidan av ett Corn-Flakes paket!! Det kan endast finnas tre förklaringar på detta otrevliga fenomen. 1, dom är blindare än en mullvad, 2, dom vågar inte blåsa 3, helt inkompetenta. Ja menar, den assisterande vinkade offside när det var försvarande lag som spelade tebax mot egen målvakt. Sen verkar det inte som dom har fått lärt sej att offsiden räknas från det att bollen spelas, å inte när bollen tas emot som dom körde med idag. Å huvuddomaren släppte både solklara straffar som benhårda kapningar. Man tycker ju kanske att dom skulle kunna fixa fram någorlunda kompetenta domare när det är en såpass stor turnering. Sen finns det ju naturligtvis värdelösa manliga domare oxå, men i stora turneringar är dom tämligen få.

Det här börjar bli för lång läsning, jag avslutar.

Fridens liljor!

Uppdatering 080812 kl. 11.25

Ja tror ja kreverar!!! Nu har den där trumpet nissen hittat till dagens match mellan herrarna i USA - Nigeria oxå!!!! Samma 20 sekunders melodi om å om igen!!!!  Han borde ju portförbjudas!!! Eller i alla fall ha fler låtar på reportoaren!! Det är en Nigeria supporter iaf, eftersom han/hon har vart på båda dessa matcher. Då är det inte så konstigt att denna individ orkar använda läpparna till å blåsa i en trumpet 90 minuter om dagen, iaf inte om man ska tro på Hergés illustrationer av dessa individer. Bifogar exempel:

Kommentarer
Postat av: Johanna

Å nej, å nej, å nej!

Hög feber - Gillar inte!

Personalen tar väl hand om dig och fixar flashigaste rummet - Gillar!

2008-08-13 @ 10:08:45
Postat av: Tessan

Tänk på nudlar tänk på nudlar tänk på nudlar så ordnar de säj!!!!

2008-08-13 @ 13:24:31
Postat av: Tommy

Tessan; Ja drömmer om nudlar under mina dagliga tupplurar till å med, så det borde väl va ett gott tecken;)

2008-08-13 @ 19:11:47
Postat av: Arenö

När vi ändå är inne på ämnet OS och tråkiga sporter att TITTA på... Tänk då vilka ohyggligt värdelösa radiosporter det finns?? Lerduveskytte t.ex... inte ens Granqvist gör denna sport lyssningsvärd.

Sen kan jag även meddela att orientering är en sport som ej bör ses live... Starten går, alla springer in i skogen... det går ett bra tag... sen kommer de ur skogen å går i mål... Värdelöst!

Men passa nu på att lära dig alla nya sporter, mellan allt lego :)

2008-08-14 @ 17:21:51
Postat av: Tommy

Arenö; Det kan ja förstå, men det smäller ju lite häftigt manligt i lerduveskytte, va gör dom i tennis? Stånkar som om dom försökte truga ut en falukorvsring genom den nedre ringmuskeln på en sekund? =)

2008-08-14 @ 18:55:03
Postat av: Arenö

Så sant, så sant... Bågskytte då??

Det där stånket ja, man hade nog haft god lust att trycka ner racketen i halsen på ägget som stönar på andra sidan nätet... Speciellt när man själv slagit ett par bollar i nät :)

Men du missar väl inte basketen? Uh va det rycker i "dunkarmen" när man ser LeBron å gänget leka... Fast det skulle kännas löjligt att hissa ner korgen till 1,25 eller liknande :)

2008-08-14 @ 22:45:08
Postat av: Tommy

Arenö; Nej för tusan, det är ju nästan som å se Jordan, O´neil, Magic, Pippen, Barlkley å deras "Dreamteam" på nytt, inte riktigt, men nästan. Satan, varannan korg är ju en dunk när dom lirar, fränt som få. Det är ju ingen som slår Jordans hängtid i luften i dagens lag dock=) Dä hängdes bätter föör;)

2008-08-14 @ 23:31:50
Postat av: Arenö

Allt var väl bättre förr? :)

Nä det var grejer det... Youtube är bra grejer när man vill återuppliva Jordan m.fl....

2008-08-15 @ 00:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0