Möjligheternas dörrar!

Mission accomplished!! Tre dar tog det att montera ihop den fantastiska Lego skapelsen. Å ja måste säga att det har vart 3 förtjusande dagar, ja vart nästan lite nedstämd när monteringen va färdig. Men då kom Peter som en riddare i skinande rustning å gav mej ännu en gåva i form av Technic Lego=) Ja såg ljuset i tunneln igen! Förvisso montera ja ihop hans gåva samma kväll, men ljuset i tunneln behöll sin styrka efter det. Ja måste visa slutresultatet för böveln!Jag är ytterst nöjd med slutresultatet. Det va tidskrävande, men just nu är det prio 1, att ta död på tid tills nästa cellgiftsbehandling. Finge ja chansen skulle ja bygga lika många skapelser på nytt=)

Igår var det nytt besöksrekord igen i Rum K. Först anlände min forna klasskamrat å vän Jessika Olsson som en frisk fläkt å överraskning. Vi talade om ting från förr, nu å framtid, det va trevligt som få. Hon hade med sej kort ifrån högstadiet som verkligen värmde mitt arma hjärta=) Dom tackar ja för Jessika=) Bifogar nåra här, tagna med mobil kamera, så kvallen kan diskuteras.. But who gives=)Säga vad man vill om 90-talet, men i min bok var det en fantastisk epok=) Efter Jessika var det Peters tur att dansa in på besök, även han en frsik fläkt som får en på gott humör. Kanske berodde på att han hade med sej Technic Lego.... mnja... det beror på hans personlighet=) Å sen kom även min gode farbror Nisse å kusin Linda på visit, vilket i vanlig ordning var en rolig upplevelse=) Från klockan 11 till 15 hade ja besök denna dag, sen var det lugnt ett tag. Klockan kväll, så fick ja även äran att få besök av Petter å Madde som hade med en bild på en välmående Stintan. Roligt, hon får mej alltid å le=)

Under dagen hade ja även lite tid över till å fundera lite. Fundera å bli en smula bekymrad. Bekymrad över att min personlighet kanske kommer att förändras en smula efter detta. Å inte till det bättre är ja rädd? Själv hatar ja att klaga å ömka mej själv, å ja har tämligen svårt för folk i allmänhet som gör detta. Det ja är bekymrad över är att ja kommer å få frispel på dessa människor som gillar att tycka synd om sej själva å klaga över småsaker. Ja har tämligen bra tålamod å lång stubin, men då kommer det å brinna. Visst, det är varje människas rätt att klaga över allt å inget, men om det prompt ska göras i min närvaro får dom vara beredda på en rekorderlig salva med väl valda ord tebax. Ja kanske kan lära mej å hålla det tebax, men det kommer bli tämligen svårt.

Lite nyheter på behandlingsfronten! Ett rykte har nått mitt öra att det finns en möjlighet att få hänga å sova i min egen lägenhet här framöver!! Det vore ju fantastiskt!! Då är det ju bara att åka in hit när ja behöver blod, trombocyter, få medeciner å ta prover=) Inget är bekräftat än dock, måste tala med farbor doktorn först. Ja håller tummar å tår=)

Gå i frid mina vänner!!

Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: Pappa

"Personlighetsförändring" är en upplevelse som dyker upp under resans gång när man knallar igenom det som de lärde kallar för "livet". Tålamod gentemot gnällspikar är en del av detta och klarar dom inte av ett rejält mothugg kan man alltid be dom dra åt helvete. Det underlättar.

Farsgubben

2008-07-13 @ 11:56:30
Postat av: Tommy

Ja tar emot detta råd med öppna armar=)

2008-07-13 @ 11:58:01
Postat av: Eleonor

Håller tummarnar för dej vännen att du får slagga i din egen lägenhet snart! Men hur går det flodhästen nu då? Eller var det inte en flodhäst du hade i sängen=)?? Kraaaaam..

2008-07-13 @ 13:03:33
Postat av: Tommy

Jodå=) Ja hoppas lellebror är inne å ger Flo lite kärlek då å då, hon vart nämligen lite sur när ja va tvungen å va borta ifrån henne sä här länge=)

2008-07-13 @ 13:43:58
Postat av: Johanna

Jaaaa, låt pôjken få bo hemma! Det håller vi tummarna för.

Kommer du ihåg den lustiga farbror´n i Arvika förresten, apropå hemma?

-Hôrt bor du rå? Jä bor hemme ja.

Han va härlig! :-)JÄTTEMYCKET KRAM!!!

2008-07-13 @ 15:33:46
Postat av: Tommy

Jadå, det var en fantastisk man. Undra va han gör idag=)

2008-07-13 @ 17:19:44
Postat av: Kvarnbergs-tösabiten

Nu har jag hittat hit också! Jag ska komma och hälsa på dig när du kommer hem. Sjukhus är ju lite småläskiga sådär.. Eller så tar jag mig i kragen och får tummen ur osv, och tar mig till sjukhuset. Jag ska göra noga övervägningar. =)

2008-07-13 @ 20:20:09
URL: http://ballamalla.blogg.se/
Postat av: Gabbe

Ohoj, gamla "ytterkollega"!Det var inte dagens datum på de bilderna du, och när man skymtar sig själv förstår man helt sonika varför tjerna drogs till de äldre killarna...Diskuterade just Lego med dina päron i hamna helgen, det är nåt speciellt.

Såg även en tv-dokumentär om "di på gölve" på Legoland, vars enda uppgift vara att bygga nya Legakreationer hela dagarna, snacka om schysst jobb, för att inte tala om alla "kids" (och föräldrar som inte fick åka när det var små och skyller på barnen för att komma iväg) man kan glädja.Det där med att: "- Klart guttongen ska ha bilbane..." när mamman precis fått lite mage är ockå en ursäkt likt ovan nämnd.Jag har inte varit i Legoland förresten, har du?Get well!

2008-07-14 @ 13:29:43
Postat av: Tommy

Nej men ack så färg glatt årtionde ändå=) Kommer du ihåg de neonfärgade "Ball" å "Hangten" tröjorna=)

Jess båx, ja har fått äran att besöka legoland som pojkvasker... TWICE=)Vilken lycka! Det fräna är nog att ja skulle uppskatta det lika mycket nu som då=)En semester tripp ja rekommenderar!Fridens!

2008-07-14 @ 14:39:38
Postat av: Gabbe

...för att inte tala om de tidiga Umbro-overallerna från "Cleopatra" (Wiwex) och "L.A-gear" skorna med svarta å neongula snören.Lustigt att du nämner "Hang Ten", fick nämligen nyligen (14 år senare) reda på vad det betyder, du kanske redan vet det men för säkerhets skull.

Det är en surfterm, eller ett trick, och som i enkla ordalag går ut på är att man ska lyckas stå fram på surfingbrädan och vika alla tio tår runt kanten på brädan på en gång.

2008-07-14 @ 14:56:26
Postat av: Eleonor

Nej men är det inte dom bruna manchester byxorna jag skådar=)

2008-07-14 @ 21:28:09
Postat av: Tommy

Gabbe; Nej det va helt ny information för mej med! Hade ja vetat det då hade nog min garderob endast bestått av Hang Ten tröjor=)

2008-07-14 @ 22:44:40
Postat av: Petter

Tja bror..Hoppas vi hinner ta våran tripp till Billings-Ed utopin innan sommaren gjort sitt :)

2008-07-14 @ 23:25:35
URL: http://pennybridgepioneer.blogg.se/
Postat av: Tommy

Tja bror! Ja släpper läkarna på tyglarna å säger att det är okej för en roadtrip så kan det nog bli av, en resa till detta språkets Mecka=)

2008-07-15 @ 12:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0