Tricky business!

Sex.. på äldre dar likamed tricky business. I ett förhållande iaf. Bättre var det i tonåren när man styrde upp det när som lusten föll på, platsen var inte noga, bara man fick utöva den fysiska akten av kärlek.
Läste lite av en enkät som gjorts av 1000 kvinnor, där skrämmande 80% kände sej tvingade till sex.
Bifogar lite exempel:

                                            

Kan ju tillägga att det finns även par där situationen ser spegelvänd ut, det är honan som vill oftare och hanen är mer passiv.
Hur som haver, till enkäten. Som karl kan ja nog säga med ganska stor säkerhet att tjötet å "tvingeriet" kommer ifrån en av mannens äldsta instinkter, att föröka sej å föra SINA gener vidare (sen att det är förtjusande skönt kan nog spela in med). Kommer man inte till, växer frustrationen å tjötet likaså. Å ju mer tjöt det blir, ju mer avtrubbad blir damen i fråga när det gäller å komma i stämning. Ja kan även med all säkerhet säga att karln har tänkt många gånger att han ska vägra sex nästa gång hon vill, bara för å poängtera att det inte är okej att bara ha sex när hon väl vill. Men när det väl kommer till kritan så tänker han: "Äh, bara den här gången då, man vet ju aldrig när man får komma till nästa gång"
Det hela blir till en ond cirkel där pressen ligger tung till å med bakom en "oskyldig" kyss.... å det vill man junte... man vill ju va glad...
Äh, ja säger, skippa hela pirrandet i en månad eller två, då ska ni nog se att det pippas som kaniner sen=)

Fridens liljor!
Tommy "Olle Waller" Nilsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0