Laddade viljestyrkebatterier!!

Sitter ni ner? Gå då å gör en macka för detta inlägg kan nog bli en smula långt.....Färdiga? Allright, håll i hatten så kör vi!!

I måndags fick ja ju som sagt beskedet att ja fick va hemma i en vecka innan Round IV drar igång, å denna permis har avnjutits till fullo. I torsdags vart lellebror av med sin fotboja som han har haft förmånen att släpat omkring på i en månads tid. Halv tio på morgonen kom Kriminalvårds nissarna hit å skruvade av dyngan runt hans fot. Glädjen å friden va stor=) Bildbevis på nöjdheten kommer här=)Efter ett par timmars relaxing i tv soffan styrde vi kosan hemåt till fridens skogar i Brevika. Kim ville vidga sina vyer efter en månad i lägenheten, ja ville hem å fylla på fridens skafferi i själen å fira min fölseda.
Väl framme avnjöts ett mål husmanskost á la mor, sen dansade ja å bror iväg för ett besök till ett ställe som ligger mej ytterst varmt om hjärtat. Ett ställe man kan sitta å grubbla på, filosofera, avnjuta tillvaron, känna frid i själen.... ja snackar om att sitta bredvid "Gôbben på bärge" en kväll när solen går ner. Å vilket ställe passar bättre att ladda viljestyrkebatterierna på än där.  

Eftersom Round IV, sista kuren, drar igång imöra så passade ja på att ta med "Black Beauty" upp på berget å lira låten ja skrev helgen då ja fick beskedet att ja ligger inne med leukemi, bara för å ge mej en liten extra viljestyrke boost. Detta dokumenterades av min käre bror. (länk till klippet) Ja kan ju nämna att i början av klippet så landar ett flummigt flygfä/skalbaggeaktig sak på min axel, därav den konstiga manövern.

Denna helg, den 27:e närmare bestämt, har ja även vart nykter i 2 år och 3 månader. Så istället för å ge mej själv en stor varm kram, så lirade ja låten ja skrev när ja lämnade alkoholisten Tommy bakom mej. (länk till klippet)
När solen senare gick ner var batterierna fyllda, å man kunde klättra ner från berget fridfull som få.


På lördan kom min gode vän Peter till fridens nejder. Glada i sinnet å med oömma kläder på kroppen  dansade vi ut i skogen på kvällinga för att avnjuta lugnet bland tallarnas skuggor. En och en annan korv skulle grillas med. Halv vägs fram till slutdestinationen tyckte båda att vi hörde nått flummigt ljud som vi inte kunde placera någonstans. Ja ryckte fram kameran för å se om ja kunde få källan till ljudet på bild, men ja lyckades bara fånga en något konfunderad Peter.


(Mannen på bilden ser mer rädd ut än vad han egentligen är)

Väl framme så slängde vi upp en eld där korv å ostbågar grillades. Mätta å belåtna satt vi sedan rund lägerelden å berättade historier, skrönor, livsåskådningar tills endast glöden lös upp barken å mossan omkring oss. Vi kände dock att det inte va dags å knalla hemåt än, så vi la oss ner mot en stenhäll å avnjöt stjärnhimlen en sväng å lyssnade på hur träden viskade forntida gåtor till varandra.

   

När vinden något senare klädde stjärnhimlen med moln, kände vi oss nöjda med kvällen och med oss själva, så vi packade ihop våra attiraljer å knallade hemåt.


På söndan var det dax för en viss herr Nilsson att fylla år, 29 stycken för att vara mer exakt. Ett år närmare pension, jösses, bara ett år kvar tills man blir officiellt gubbe. I guess time flies when you´re having fun=)
Detta event firades hemma i Brevika, där ja på förmiddagen erhöll kungliga gåvor av min kära mor å far, dom togs emot med öppna armar. Jag är tacksam som få=)  Vilket får mej att tänka på en sak. Gåvor är nått av det bästa man kan få... men jag vill helst öppna dom i ensamhet. Orsaken är följande: Jag vill inte göra gåvogivaren besviken genom att förmedla fel reaktion när gåvorna öppnas. Men som gåvogivare själv vill ja ju se reaktionen på den person ja givit gåvan till? Ja förmodar att ja har en moment 22 situation i knät... äh... det är en världslig sak... det finns andra saker man kan fundera på istället=)

När eftermiddagen förvandlades till kväll durade ja iväg med "Navy Seal" te Karlstad, ty ja hade även fått förmånen att bli firad av Tessan denna afton. Detta gjordes i form utav vad man bäst kan beskriva som en efterrätts buffé. Smarrigt som få, ja tror bannemej ja sväller än=) Även denna dam försåg mej med kungliga gåvor som bland annat kommer göra så att denna sjukhusvistelse ja har framför mej kommer att flyga förbi=) Så ja bockar ödmjukt, å tackar för dessa underbara gåvor Tessan.

I skrivande stund har söndag hunnit bli måndag, så det är bäst ja hoppar i bingen å hoppas på att John Blund kommer illa kvickt å sopar till mej med en brödkavel så ja är något utvilad inför Round IV, the final stage, imöra. Sen är det bara att hoppas på att stjärnorna står rätt så att man slipper återfall i framtiden.

Catch you on the flipside folks!

Fridens liljor!


Svensk bitterhet!!

Då va årets upplaga utav Årjängs mâten till ända. Personligen så var denna helg en utomordentligt trevlig upplevelse, stämningen var på topp å alla traditionella produkter fanns till förfogande i marknadsstånden.... jämt som dä ska va.När ja kom tebax hit te "The Nilssons Palace Of Love" på söndag kväll gick ja in på NWT:s nätbilaga för å kolla ifall det hade skrivits nått om den mysiga helg som passerat i den västvärmländska metropolen. Va möts man av då, om inte två typiskt svenska bitterhets motton "Aldrig är nått är bra nog"  och "Framhäv alltid det dåliga, aldrig det bra", vilket i detta fall visade sej som nått som liknar väldigt mycket en polisrapport.
Låt säga att mitt favoritlag i fotboll är Manchester United, och dom har spelat en Champions League final men ja missade matchen av någon anledning. Jag söker på nätet efter lite info om matchen, men det enda som skrivs om denna sammandrabbning är hur många det är som har bråkat, hur många det är som har förtärt alkohol före/under/efter matchen, hur många som blev arresterade, hur många i publiken som skrek slagord, hur många som bar röd tröja osv....  Hade svensk bitterhet fått råda världen över när det gäller att sprida information så hade det nog tyvärr sett ut så här.

Men, NWT snyggade till situationen en smula dock. Det kom en artikel om själva mâten oxå till slut, ett dygn efter "polisrapporten". Om dom prompt vill ha med hur många det är som förtär diverse alkoholhaltiga drycker (intressant läsning förövrigt) så kan dom väl "släppa" dom "goda" nyheterna först? Men icke!! Vem fan vill va glad när man kan va bitter!

Sen kan ja meddela att min å Fredriks intervju i radion gick som smort=) Det va lite flummigt i början när man tänkte på att man pratade inför hela det stolta värmländska folket, men efter en minut eller två gick det över. Då kändes det mer som en konversation mellan tre individer=) Ni som gick miste om denna fantastiska intervju kan få chansen här.
(Länk till intervjun)


Var även på hospitalet idag för å ta prover å diskutera Round IV. Ja fick det glädjande beskedet att ja får permis i en hel vecka innan Round IV drar igång!! Vilket betyder att ja inte behöver ränna in te sjukan varannan dag för provtagning!! Haddirajan!! Solen skiner å fåglarna kvittrar....trots att det regnar snett regn utanför=)
Ja frågade läkarn även hur länge ja måste va sjuksriven och hur lång tid det kommer ta innan ja kan börja träna igen. Svaret på sjukskrivningen var 2-3 månader.....på en höft, beroende på min återhämtningskapacitet. På träningsfronten så beror det oxå på hur snabbt allt återhämtar sej. Det är ju varken nyttigt eller har nån effekt å träna om man inte har tillräckligt bra blod som för ut syre å diverse näringsämnen till kroppens olika hörn. Så det är bara å vänta å se. Men som de vise säger, den som lever får se=)

Nu föda, sen slappshorts!

Varför va bitter när man kan va glad!?

Fridens liljor!

Hälga ä kôrt, men natta ä lång!!!

Vad handlar ord som har flera betydelser om? Så som fil? Vi har ju en fil där man framför sitt motordrivna fordon, fil som man har till flingorna på morgonen och en fil som man jämnar till ytor med? Eller kön, där folk står på rad i väntan på något, eller det faktum att män å kvinnor har olika kön? Eller att en japan bor i Japan? Ja tror det handlar om lathet. Dom kom inte på nått bra ord på den tiden då alla ord uppfanns, så dom snodde nåra som passade in helt enkelt=)

Annars så är mina värden på väg upp igen. Detta glädjande besked fick ja av läkarn vid det traditionella hospitalbesöket igår. Detta innebär per automatik (i min värld) att ja kan tänja lite mer på gränserna å vistas lite mer bland folk.=) Ja behöver inte åka in te sjukan förrän te måndan då vi ska diskutera när den 4:e å sista cellgiftskuren ska kickas igång. Troligtvis blir det nån gång strax före nästa helg. Sen är det bara att hoppas på att stjärnorna står rätt å att gudarna vill mej väl så att man kan go the distance utan att få återfall. Hoppas att värdena stiger snabbt efter den sista kuren så att man kan komma igång å lyfta lite skrot igen, man har ju för böveln blivit späd som en räka under denna process! Men ja är glad för det=)    

Nu till ett annat mystiskt fenomen. Jag och min gode vän Fredrik Bodin skrev en låt som handlar om Årjängsmȃten för sisådär 10 år sen, och har haft tankar å planer på att släppa en singel å sprida dess toner över Årjängs nejder vid mȃtens tider ända sen den skrevs. Men den ökända tummen har suttit på tok för långt in, så det har aldrig blivit av. I år åkte tummen av nån konsitg anledning ur, så ett singel släpp utav denna melodi blev ett faktum. Detta faktum har fått nått utav en lavinartad effekt. Skivan går åt som smör i solsken, vi har blivit intervjuade av NWT, (länk till artikeln), Fredrik vart intervjuad av Scandinavian Radio, där programledaren gjorde oss varse om att låten har dansat in på kanalens Tio-i-topp mest spelade låtar. Och idag, fredag, ska ja å Fredrik yra iväg te Radio Värmland studion för en intervju som sänds vid 15.30 snåret.
Jösses!!! Pga av en bete!? Hade ja gått runt i höghatt hade ja hållt i den hårt! Fortsätter det i den här takten så står vi väl inför ett fullsatt Wembley Stadium te sommarn å förmedlar vårt budskap i form utav sprudlande dansanta toner=) Engelsmännen skulle nog inte förstå ett dyft av våra ord dock eftersom vi sjunger på dialekt.... men det är ju ett världsligt problem=)

Denna förunderliga mȃtenshelg drar förövrigt igång denna dag till ära, så efter intervjun bär det iväg hem till älgkorven, karamellerna, karusellerna å backen där vinden viskar "Hej på Mȃten", precis som vi;)

Ha en förtjusande mȃtenshelg mina vänner, låtom oss slå klackarna i taket, sjunga å skratta så det ekar över de västvärmländska nejderna=)

Fridens liljor!

Days like these!!

Vilken dag!!! Kan av någon anledning inte sova på morgonen när ja ska iväg te hospitalet? Märkligt? Hur som haver spratt ja upp som en stålfjäder vid åtta i morse, dansade in i duschen å forslade mej senare till hospitalet. Proverna som togs visade att blodvärdet hade sjunkit en aning snabbt, så idag vart det en längre visit än vanligt eftersom ja inte bara fick en påse trombocyter, utan även två påsar med röda blodkroppar. Smaskigt så här inför helgen. DÅ!!! Som taget ur en saga med lyckligt slut, spricker molntäcket upp å man får äntligen skåda den fantastiskt blåa himlen=) Frid å värme fyllde kroppen, å det va bannemej på tiden. Molntäcket ifråga har ju dunklat månget sinne nu, kändes som man inte fått avnjuta solens strålar sedan Sundsvall brann. Men nuså=)

Eftersom ja inte är den typen av individ som styr upp frukost på morgonen, måste va vaken ett tag annars stuper magen kråke, så var ja vid lunchtid ganska så hungrig. Ja tänkte att eftersom det är helg å sola skiner så är ja värd lite skräpmat, så det blev en trip till Mackedonka på Bergvik. Eftersom ja ändå va där ute så hoppade ja in på ICA Maxi där å inhandla helgens proviant. Där! När ja stog i min egen värd å valde ut rätt pasta med en fantastisk fingerfärdighet stog han!!
Benstommen i Färjestads å Svedalas hockeylag, Jörgen Jönsson!! En ytterst trevlig människa, han är ju nästan som alla oss vanligt dödliga=) Vi småsnackade en stund vid pasta/pastasås hyllan en smula, sedan önskade ja honom en förtjusande helg.

 

Efter detta fantastiska möte gick ja med ett leende till kassan, pröjsade å hoppade i bilen. Nästa stopp blev Statoil på Gruvlyckan. Hade ju glömt å köpt ett par dosor av det svarta guldet. När ja väl hade införskaffat dessa dosor å glider ut ur butiken så möter ja ingen annan än Sven-Erik Magnusson!! Han såg ut till å ha en dålig dag, om man ska gå efter hans ansiktsuttryck, så ja valde att inte gå fram te karln å be om att få ta ett kort ilag. Men ändå, två kändisar på 20 minuter å en blå himmel!! Ja säger´t igen... VILKEN DAG=)

Tänkte även dela med av en annan upplevelse, nämligen upplevelsen att leva med en grottboende taliban.... eller grottmongo if you will=) Som nämnts  tidigare i bloggen så rakade ju lellebror av sej all kroppsbehåring ifrån halsen å uppåt när fotbojan sattes på, å ska inte ansa det förrän bojan åker av. Vilket blir om 12 dagar. Den fagra gossen till bror jag en gång hade är nu ett minne blott. Bildbevis följer:Med denna bild fastetsad på näthinnan har ja svårt å begripa att karln någonsin har haft nattliga besök av fruntimmer=)
För att inte helt förstöra hans framtida chanser att skaffa sej en dam så ska ja bifoga en bild när bojan är borta å formen är tebax till det normala igen=)

Nu läskeblask, sen powernap=)

Må Eder helg bli en fantastisk sådan!!

Fridens liljor!!

Skandalen är ett faktum!!

Här har man skuttat omkring i en veckas tid å förmedlat till nära å kära att dom ska bänka sej för att avnjuta Idol, å så kommer man inte med! Eller ja, ja fick en halv sekund i rampljuset när ja satt i ett hörn å ugglade. Det är ju mer än dom flesta får så ja får väl va ganska nöjd=) Annars så kan ja ju leva på min storhetstid som "skådespelare" när programmet Efterlyst va i Årjäng å rekonstruerade dubbelrånet på banken å posten. Tessan gjorde en fabulös insats i detta program med vill ja minnas=)

Mitt val av låt under audition kunde ju ha vart ett smartare sådant, men ack så bra den är... när den utförs av dess skapare, Seven Mary Three.

Seven Mary Three - Lucky

Hur som haver, ja förstår varför juryn sa det dom sa när man lyssnar på uppträdandet. Sånginsatsen är inget ja skulle vilja hänga i julgranen, men ja delar med mej denna upplevelse ändå. Håll till godo=)


Idol audition: Tommy - Lucky

Igår afton vid tio snåret ringde även min gode vän Kalle å förtäljde för mej att ja delade plats me Sverker

 Olofsson på en hemsida han brukar besöka frekvent. Nyfiken som människan är dansade ja in på denna sida och blev varse att detta va sant=)Så min medverkan i årets Idol gick inte helt obemärkt förbi=) Hade ja haft möjlighet så hade ja firat detta magiska ögonblick med nått utav de ting som ligger mej varmast om hjärtat..... Tessans äppelpaj med en balja med vaniljsås=)Vid närmare granskning av detta kort så lägger ja märke till att ja har en obehagligt lång pekfinger på vänster hand!

Anyhow, nu pizza, sen skapa musik.

Må fridens stjärnor lysa över Eder!!
 


Sågningen=)

Har gått å grubblat på ett fenomen ett bra tag nu. Väderstrecken heter, så vitt ja vet, nord, syd, öst och väst. Men av nån konstig anledningen som ja inte begriper mej på så försvinner prickarna över ö när öst är inblandat i nått annat ord? Exempel: Metrologerna på tv flämtar om att ett lågtryck kommer in ifrån öst, men ändrar vindarna riktning en smula så heter det helt plötsligt att vädret kommer ifrån nordost eller sydost? Även kustlinjen som ligger på Svea rikes östra sida blir ostkusten per utomatik!? Va i hela fridens rike handlar det om? Då får dom ju ändra på reglerna när blåser ifrån andra hållet med isf, sydvast å nordvast..... nån ordning får det väl ändå va!?

Annars så får ni bunkra upp med påckårn å läskeblask i afton vid 8 snåret, ty det är sågnings dax av herr Nilsson i Idol på 4:an=) Eller beskåda när ja river av Värmlands visan med handen på hjärtat framör alla sökande=) Om dom nu väljer å ta med dom klippen då vill säga.
När ja satt å väntade i den inhumant kalla salen innan man fick komma in å yla för juryn så umgicks ja mestadels med två andra individer. En ung punkare ifrån Örebro trakten som skulle sjunga "Hej på dej Monica" och en ung kille ifrån Skövde trakten som skulle framföra "Lemon tree". Ytterst trevliga å roliga gossar=) Punkarn va där endast för att hans syster sa att han va värdelös å att han aldrig skulle våga söka. Tji fick hon=) Han vet själv dock att han inte träffar en ton rätt, men så länge systern fick sej ett "Up yours" så brydde han sej föga=) Ska bli roligt å se ifall dessa gossar kommer med i rutan=)
Ja kan ju förvarna eder som tänker titta på kvällens avsnitt, här kommer det lite bilder på folk som gick vidare å inte gick vidare. Vill ni spara på spänningen så får ni drite i å kolla på korten helt enkelt=)

 

 Hoppas ja inte förstörde spänningen för vissa nu, men ja varnade ju iaf.
Nu, föda å relax=)

Må frid vara med Eder!

Analysera mera!!

Folk har i princip rätt till att göra, tänka å säga precis vad dom vill, så länge det inte är kränkande eller olagligt.  Själv har ja funderat på folk som analyserar människors beteende gentemot sej själva. Varför gör dom det? Mår dom bra av det? Vilket ja har väldigt svårt å tro att dom gör.
Ja menar, om ja möter en person som är totalt tätt i huvve å inte har en höna hemma i hönsgår´n, så drar ja den slutsatsen när mötet är över att den personen är helt enkelt en individ som ja inte behöver lägga ner mer energi på. Det är ju inte så att ja ligger sömnlös med å analysera detta möte med tankar så som: Varför va han/hon så otrevlig? Gjorde ja nått fel? Kunde ja ha bemött personen på ett annat sätt? Hade ja "taggarna" utåt? Han/hon kanske har problem med ekonomin? Personen kanske fick för lite kärlek av sina föräldrar? WHO GIVES!!!! Personen var tätt i huvve, färdigt med det!!

Ett annat rekorderligt irritationsmoment är när det ska analyseras partners, förhållandemässigt. Eller troliga framtida partners if you will. Ja kan nog sticka ut hakan å påstå att det mest är ett kvinnosyndrom dock. Låt säga att tycke uppstår mellan två individer på krogen, det börjar bytas kroppsvätskor på dansgolvet vilket i sin tur leder till en eller ett par ronder i sänghalmen hos nån utav dessa två. Dom skiljs åt morgonen därpå, kanske med varandras telefon nummer i nallarna. Ingen hör av sej, men det ska likt förbannat analyseras varför det inte hörs av!? Varför hör han/hon inte av sej? Han/hon sa ju att ja va snygg? Va ja dålig i bingen? Hade ja dålig andedräkt? Hade ja för lite pengar? Va inte skjortan rosa nog? Va håret fel? Svaret är inte svårare än att det handlade om sex å inget annat. Det man kan ta med sej är ju att man för stunden va såpass attraktiv att den andra personen följde med hem=)

Sen vill ja även slå linjalen över fingrarna på dom individer som kör med "tvärtom" språket, å tar för givet att folk i deras omgivning ska förstå vad dom egentligen menar......ja blir så lett mej....
Nepp, varför försöka bräcka nått som någon annan sagt bättre före, ett citat av Cat Stevens: "Say what you mean, mean what you´re thinking, think anything!"

Så svaret på min fundering över dessa individer kanske inte är svårare nog än att dom analyserar av samma anledning som jag funderar, dom vill veta. Ja tror dock mina funderingar är en smula hälsosammare=)


Må fridens änglar vaka över eder!

Freedom!!

Vaknade idag med en tom dagsagenda. Tog min môrasnus å gnuggade gruset ur ögona, la armarna bakom huvudet å avnjöt en lugn stund i min binge. Funderade på små å stora ting i livet å kom fram till att ja skulle ta å hälsa på mina goda arbetskamrater dagen till ära. Så ja hoppade i duschen, tog bilnycklarna å drog i väg. Ja tog på mej ett par klädesplagg först dock. Hur skulle det ha sett ut annars? Å va skulle mormor ha sagt om hon sett mej yra omkring utan kläder!? Hemska tanke!
Hur som haver, det va härligt att träffa dom gamla gossarna igen. Man har allt saknat dom gamla arbetarklass hjältarna en smula.

Efter tre timmar i kôlgruva hos grabbarna styrde ja kosan tebax te Kallsta, svängde inom IKEA å köpte en stekpanna, å fortsatte till min gode vän Dävla. Vi umgicks sådär avspänt å snackade om världsliga ting som bästa vänner bara kan göra=) Vi åt två stycken negerbollar var oxå=) Oj, förlåt.... chokladbollar....
 
Efter ett par timmar sa vi ajöken, å så bar det iväg några hundra meter söderut för å styra upp ett möte med min fantastiska vän Marcus. Vi hade bestämt oss för å avnjuta en förtjusande kebabtallrik i afton, vilket vi gjorde. Sen drog vi hem till samme Marcus ja nyss nämnde å avnjöt en kopp kaffe å glodde på säsongspremiären utav Idol. En av dom trevligaste kvällar ja vart med om på länge. Men då, som blixt ifrån klar himmel, gjorde sej magen påmind om att den bara levt på isvatten i en fem dagar, vilket resulterade i årets rekorderligaste bukras!! Å det vägrar å ge sej! Men ja har bara mej själv att skylla. Är man smart nog å proppa i sej endast skräpmat en hel dag på en fastande mage så får man stå sitt kast, ja är inte bitter för det=)

Idol förresten, ja kan ju påminna alla som läser dessa rader att dom inte ska glömma bort å ratta in tv4 å glo på detta program. Iaf nu när dom sänder audition programmen å titta på när dom är i Karlstad. Då kan ni kanske få se när undertecknad blir sågad av den nya juryn vid fotknölarna=) Jag hinner knappt börja sjunga innan dom avbryter mej med orden: Dålig låt, värdelös sång å hackigt gitarrspel....men du ser ut som en artist=) Vilket ja helt å hållet håller med om ifall det låter som ja gör på Idols hemsida=) Men det bjuder ja på=) Mitt klövhôvve valde ju totalt fel låt å sjunga på en audition, även fast det är en fantastiskt bra låt. Sen kan ni kanske få se mej sjunga värmlandsvisan framför alla sökande oxå, om dom bestämmer sej för att ha med det klippet då vill säga. Den som lever får se=)Må väl å fridens liljor!!

Ps. Kameran lägger på 15 kilo;) Ds.

Round III Complete!!

Där mä va rä gjort, å så hade jä hälga!! Round III är ett minne blott och den här gången låg kuren endast på 4 dagar, vilket kom som en fantastiskt positiv överraskning. Illamåendet har varit ganska påtagligt, men ja har bara kastat upp 3 gånger. Matlusten har varit obefintlig dock. Det va en ganska intressant upplevelse när magen blev ovän med dess innehåll när ja stog i duschen, en upplevelse för den "vemmelmagade" när innehållet beblandade sej med det ångande vattnet.... fy för den lede!  MEN! Ja fick i mej två paket nudlar igår afton dock som ja fick behålla=) Annars har det gått i isvatten.
Ja hade inte tänkt å skriva nått om detta, det är lite av en bagatell, om man är frisk å välmående. Det finns en själ här i arbetsstyrkan, ytterst trevlig, snäll och sympatisk människa. Men! Jag vet inte riktigt om det proportioneras rätt vid användandet av parfymflaskan. Hade man vart ute på krogen hade det vart helt okej, då doftar det ju parfymaffär så fort man närmar sej nån utav det kvinnliga könet ändå. Av den manliga sorten med nuförtiden förresten. Men det är inte nått man vill uppleva när man ligger i fosterställning å koncentrerar varenda frisk cell i kroppen till att inte må illa. Dofter som i vanliga fall skulle kunna få en att skutta på moln, kan trigga igång en process som tar timmar att återhämta sej ifrån.
Ja säger: Framhäv fantastiska dofter, men vid rätt tillfälle.

Nog om det. Ja fick även den glada nyheten att ja får dansa hem till "Nilssons Palace Of Love" nu i eftermiddag eftersom sista dropparna gift  rann genom mej i morse. Det ska bli förtjusande gött. Undra om Flo har packat sina saker å lämnat mej, eller om hon står i dörröppningen with arms wide open insmord i smör..... hmmm... det återstår att se. Ja får ta å köpa nytt tangentbord till kompjuttern där hemma med, för ja kan nog nästan garantera att det va därifrån ja fick in staphylococcer bakterierna i blodet sist det begav sej. Å köpa engångs tandborstar. Om man kör med gammal tandborste kan man ju lika gärna skölja den i toan, det är ju mindre bakterier där än på tandborsten.

Nepp, nu ska ja duscha sjukhusdoften av mej å invänta två påsar blod som ska in i systemet innan ja får traska hem.

Må hälsan stå eder bi!
Fridens liljor!

RSS 2.0