Men va i svarte %&"!#€%!!!!

Nu får det väl för helvete va nog!!! Ursäkta mitt grova ordval, men sånt här gör mej rent ut sagt förbannad. Närmare bestämt folks intresse för hela den här Tiger Woods affären!!!

Först fick man läsa i tablåerna att han hade kraschat med sitt vrålåk. Det va väl tråkigt, tyckte jag. Sen visade det sej att krocken berodde på något kärleksgräl. Usch då, tänkte jag. Sen skvallrade pressen om att att allt handlade om att Tiger Woods hade varit otrogen. Jaha, ännu en, tänkte jag. Färdigt med det. Eller!?

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!! Det här va smaskigt tänkte folk, den här karamellen ska vi suga på!! Så istället för att låta dyngan ligga i osotad spis så såg jag till min fasa att dom sände ett timmes lång dokumentär om hela eländet. Där misstänkta lösa förbindelser till Tiger satt å "pratade ut", experter som analyserade Tigers beteende och vänner som var "chockade" över hans agerande. Åjemejjen!! Orka lägga mer energi på detta, tänkte jag!

Nu kanske man kunde få slippa att höra om denna otrohetsaffär, men icke. Nu var ju hans fru Elin så knäckt, så nu skulle man ju naturligtvis få höra henne tala ut och höra vad hennes vänner hade att säga om det hela! MEEEN!! Who gives!!! tänkte jag!

Det var lugnt i ett par dagar, tills i morse när madamen satte på frukost tv:n. Tror ni inte på fan att SVT hade satt ihop ett timmes långt debattprogram, med ädla debattörer som Meral Tasbas, som skulle diskutera varför Tiger Woods var otrogen!!!!??? Jamen för i helvete! Lägg ner!!!! tänkte jag!

Vad får folk ut av att analysera denna otrohet ner i atomer!? Lägga så mycket pengar och energi på något som dom inte har ett jävla dugg med å göra!!! Bara att sitta å lyssna på Meral Tasbas "expert åsikt" i denna fråga skulle ju för böveln reta gallfeber på Dalai Lama till och med!! Vilket påskägg!! Meral alltså.
Karln, Tiger Woods, var helt enkelt inte kär längre, eller så var han inte nöjd med sin livssituation.  Sen på vilket osmakligt vis han "löste" sin kris har varken jag eller någon annan med att göra, förutom hans fru då.
Se där! Jag skrev det i två meningar. Dyrare och svårare än så behöver det inte vara. Sen lägger man det på hyllan å går vidare. Färdig med det!!!


Antar att det inte är det sista vi får höra om denna ljuvliga historia.
So until then!Fridens förvrängda & nyfikna människor!!


Norwalkinfektion!!

Mer känd i folkmun som vinterkräksjukan. Detta förunderliga virus som gemene man kan få äran att bära på mellan november och april, har jag nu under veckan fått äran att agera värd för. Mysigare sjukdomar kan man nog ligga inne med, men smidigare sätt att gå ner i vikt får man nog leta efter. Veckans "drîtjârns-session" har nog nämligen sparat mej en sisådär två veckors powerwalkande=) Det töliga i detta är dock att jag har inte kunnat dansat till universitetet på föreläsningarna i Javaprogrammering. Halkar man efter där så kan det bli mäkta schlete å ta igen det. Antar att det får bli lite kodknackning hemma i fridens domäner över en lussekatt under julen=) Jag måste i sammanhanget även ta av mej hatten å tacka min förtjusande sambo för all TLC under denna "svaghetsperiod". Du är en klippa=)

Fick antagningsbesked ifrån vuxenskolan i veckan dessutom. Jag har ju gått i 11 år i tron om att jag ligger inne med ett giltigt slutbetyg från gymnasiet. Det fick jag ju surt erfara att jag inte hade när jag i somras sökte till KAU. Jag hade för lite poäng för att erhålla ett slutbetyg. Så till vårterminen ska jag läsa tre kurser på vuxenutbildningen parallellt med programkurserna på universitetet så att jag kan plocka ut ett giltigt slutbetyg från gymnasiet. Inte för att jag måste göra detta, ja kom ju in på universitetet under särskilda villkor ändå, utan för att rätt ska va rätt!! Jag kan ju inte dansa igenom livet med ofullständiga betyg!? Sånt har aldrig skapat frid i själen!!Nepp, nu ska ja gå ut i det fantastiskt gnistrande vädret tänkte jag. Detta kan bli lite utav en utmaning eftersom den södra slussen inte riktigt bestämt sej för om portarna ska va stängda eller öppna än!? Kanske är för många tyska kanotister i rörelse fortfarande=)
Nåja, det värsta scenariot har ju ingen dött av, att slussportarna öppnas ofriviligt,  så det är bara till å dansa ut i solens underbara strålar å prova lyckan=)

Fridens förtjusande vinterkräk!

Morning Has Broken...

Av någon ytterst mystisk anledning har jag lagt på mig ett par kg dom senaste månaderna trots att man lever på existensminimum som student. Eller ja, det kanske inte är så mystiskt. Madamen har flyttat in i The Palace Of Love och min underbara stjärnglans till flickvän har bannemej svart bälte i föda och bakelsernas ädla konst!! Kan hända att jag har norpat en sockerkaka för mycket när ingen sett på. Men nu ska tjuvnorpandets synder tvättas bort. Detta ska ja göra med å knalla 7.5 kilometer varje morgon före skolan. Detta trodde ja skulle te sej som en smula slitsamt. Men ack så fel jag hade. Det är tämligen fridfullt att gå så tidigt på morgonen innan stan å världen har riktigt vaknat till liv. Sätta på lagomt mysig musik å gå där på morgonkvisten, filosofera å avnjuta soluppgången=)Häromdagen så fick Karlstad Universitet äran att få ta emot Svea rikes statsminister Fredrik Reinfeldt. Han skulle stå och diskutera världsliga ting så som lågkonjunktur, Lissabonfördraget och miljöfrågor i Aula Magna i en hel timma. Först tänkte ja inte närvara vid denna verbala tillställning, men vid närmare eftertanke ändrade jag mig. Jag måste säga att jag är mäkta imponerad av denna människa. Han stod å talade om siffror, procent, vem som hade gjort ditt, vem som hade gjort datt, det var datum, värden, hur många, när var och hur i en hel timma utan att snubbla på orden en enda gång. Allt detta utan en enda stödpunkt på papper. Helt fantastiskt!
Nu hoppar den "röda" läsaren upp och ner i ren aggression, hyttar med näven å gormar "Jamen han säger ju ditten å datten med förskring och bluppen bloppen!!! Och!! Han står ju för snuggen och snoggen och vill höja skatten med rajtan tajtan!!!" Till dessa säger jag bara, håll i hatten!! Det är inte hans politik jag är imponerad av, (inte någon annans heller för den delen) utan jag är imponerad av honom som person, hans intelligens, hans retorik och talförmåga. Hatten av för statsminister Reinfeldt!!

Nu blir det kvällsro å honung och Java programmering!

Fridens intelligenta liljor!

RSS 2.0