Från Koja Till Slott!!

Då va'rä klart!! Väntan är över!! Manuell spolning å urinering i diskhon är ett minne blott!!! DRITJÂRNE Ä FÄRDIGT!!!! Vilken lycka! Ända sen fixarfrassen va färdig vid halv fyra idag så har harmonin i "Nilssons Palace Of Love" stigit för varje minut. Ja kommer på mej själv att ja ler å ger ifrån mej välmående fnissljud varje gång ja spolar....rinnande vatten....en sådan befrielse!!
Tänk att en porslinsfåtölj å rinnande vatten kan höja levnadsstardanden såpass mycket! Ja finner dock en smula tacksamhet i att ja har varit utan denna lyx i över en månad. Hade ja inte varit det så hade ja ju inte lärt mej å verkligen uppskatta nått som man annars helt tar för givet. Det finns ju stackare som får knalla flera kilometer med två bossestora hinkar på vardera axel bara för å hämta dricksvatten
Men nu är som sagt friden återställd, min porslinstron är åter på plats=)

Ja bjuder på lite före, pågående å efter bilder. Enjoy!

 

 

 
Ja läste nått flummigt i NWT häromdagen. Istället för å berätta om det så får ni läsa själv.Det är inte själva grejen att håriga kvinnor får bättre vaginal orgasm som är flummig, utan att det finns nån som forskar i ämnet!? Hur i allsin dar kommer man in på det spåret? Har forskaren haft sex med en massa damer å märkt att de håriga joddlar mycket mer än hårlösa å tänkte "Det HÄR ska ja forska i!!" Eller har han intervjuat dom? Han kanske har haft nån slags sensor på damerna i fråga? Hur i hela fridens rike kan man mäta kvaliteten på orgasm? Använder man en skala från 1-10? Vem vill finansiera denna forskning? Till vilken nytta och i vilket syfte har han forskat i detta? Frågorna är många!! Ja sitter här stum i ren fascination å förvirring..... men är forskaren glad så är ja glad=) Å ja är verkligen glad att NWT hade med denna artikel.... det är ju ett ämne som verkligen berör å är värt å tänka på menar ja=)

Nu, kaffe... sen, DUSCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fridens funktionerande dritjârn!!!!!!!!!

Är det möjligt?Är det Johan Svensson som har  vart i farten å provocerat fram ett bråk nu igen så att han kan polisanmäla å få lite pengar för kränkning? Stackars krake.....

Acceleration Som En Pormask!!

Det där dritjârne ja yra om i förra inlägget lyser med sin frånvaro. Det går bannemej undan när hantverkare är i farten! Blinkar man så kanske man missar nått.... eller icke. För exakt en månad sen bröt dom upp golvet å demonterade allt vad vattenrör heter där inne på tryckeriet. Porslinstronen fick dock va kvar så man kan kunde utföra sina naturliga behov ändå. Man fick spola manuellt med hink å vatten när ärenden hade uträttats bara.
Imorse så kom det en nisse som skulle spackla golvet för imôra skulle han nämligen lägga ny matta.
"Redan?" frågade ja förvånat.
"Ja" sa han lika förvånad.
Anyhow, för å ett göra ett regelrätt jobb så var han tvungen å ta bort porslinsfotöljen, så nu lever man en smula spartanskt må ja säga. Lättare "jobb" gör ja nu i slasken i köket. Ja bara hoppas på att ja inte behöver göra några "tyngre jobb" innan den magiska stolen är på plats igen. Hur skulle det se ut om det ringde på dörren å så sitter ja där med röven i diskhon? Ve å fasa! Men man får skatta sej lycklig ändå. Det finns ju folk som inte kan utföra sina naturliga behov på ett naturligt sätt överhuvudtaget.

I förrgår följde ja å lellebror med storebror på en roadtrip te Hovden i Norge som moraliskt stöd. En nätt liten resa på sisådär 110 mil. Vi åkte att å fram under dagen för han skulle hämta nåra attiraljer som blev kvar sist gång han va där.
Efter ett par mil så åkte vi förbi en hästhage där det stog ett par spänstiga fullblod. Men det var allt dom gjorde, dom stog. Dom rörde inte en fena! Bara stog! Inget svaj på svansen, inget nickande på huvudet, inget ruskande på manen! Ingenting! Bara stog! Flummigt som lim!
Då slog mej tanken... tänk om vi människor bara skulle ställa oss sådär. Helt tvärt! Å stå så i en timme eller två. Bara stå!
Tänk å gå in på MittiCity till exempel, eller Bergvik, å så kan man se en massa individer som bara står!? Ytterst egendomligt!
Nu kanske dessa kusar i hagen vi åkte förbi stog å nanna, men ändå. Rolig tanke om alla bara helt tvärt ställde sej still å stog=)

Några mil in i norge så åker man ju på å betala "Toll avgift" lite här å var. Detta är för mej obegripligt. Jag antar att dessa pengar ska gå till underhåll av vägar å alla tunnlar som landet ligger inne med. Men dom pengarna bygger dom nog "Hytter" uppe i fjälla för å stickar "lusekofter" å dricker pils för. För till vägarna går dom då inte. Man skulle ju även kunna tro att ett av världens rikaste länder skulle kunna "uppdatera" sina vägar istället för å köra runt på dom asfalterade kostigarna som dom gör nu, men icke.Sen är det ju inte konstigt att norskarna vill ha svensk arbetskraft, några som har en smula arbetsmoral. På hemvägen åkte vi genom Oslo, å där pågår ett vägarbete vid infarten, ifrån Årjängshållet sett, som har pågått ett par år nu. Å ska man vänta lika länge på det vägarbetet som när norskarna byggde motorväg mellan Mysen å Askim så får man nog avnjuta en funktionerande trafikerad infart nån gång vid nästa millenieskifte. Ja jösses, om norskarna jobbade saktare skulle dom nog gå tillbaka i utvecklingen. 

Men dom har en helt fantastisk natur dock=)


Sen vill ja avslutningsvis ta av mej hatten i ren beundran. Ja riktar min beundran till Arbetsförmedlingen, Bygg29:an å Byggnads A-kassa för deras fantastiska sätt att samarbeta, delge nödvändig information och att dom gör allt som står i deras makt för att göra livet lättare för människor i finansiell nöd.
Lellebror blev arbetslös i mitten av december. Han fick stämplingskorten idag, 3 månader senare. Å det var ifrån Alfa-kassan, inte hans "egna" a-kassa. Enligt paragrafryttarna som ja nämnde här ovan så var vissa papper inskickade på fel sida om ett visst datum, så det var totalt fysiskt omöjligt att få bidrag via dessa instanser. Härlig medmänsklighet det. Det är tur att dom finns å hjälper till.

Hoppsan Kerstin! Klôckskâpe har i skrivande stund hunnit bli halv två på morgonkvisten, nu får det jaggu bli ett par avsnitt "Scrubs" innan bingen sjunger mej till sömns=)

Fridens norskar å härliga instanser!

Det vankas dritjârn!!

Ja har inte haft några flummiga tankar eller livsåskådningar på ett tag nu, så skrivandet på denna plats har lyst med sin frånvaro. Jag kunde ha skrivit något varje dag, men då hade det högst troligt blivit på ett sätt som ja sett många andra skrivit sina bloggar. Inget ont om dessa bloggare, får dom ut nått utav det å det finns läsare som tycker om att läsa dessa bloggar så är ingen gladare än jag. Jag kan beskriva min dag å försöka visa hur en sådan blogg skulle kunna se ut.

"Idag vaknade jag av att en gammal arbetskamrat började föra en konversation med mej per SMS. Sådant tycker jag inte om. Jag var trött. Jag låg kvar en stund och var lite irriterad över att han hade väckt mej. Sen gick jag upp. Jag tog på mej mina slapparshorts och sockarna. Höger sock först, sen den vänstra. Gick in till köket och satte på en kopp kaffe. Jag väntade tills det var färdigt. Sen drack jag. Det var gott. Det var Zoega kaffe som jag köpte på ICA Viken för 35kr.
Vid tolv tänkte jag äta frukost. Jag valde att äta två skivor grovt bröd med smör, skinka, ost, gurka och paprika. Till detta valde jag att dricka Go morgon apelsin juice som jag hade köpt till ett förmånligt pris på Pekås. Det var gott. Jag blev mätt.
Ikväll var det första matchen i slutspelshockeyn. Jag tittade på matchen mellan Färjestad och Brynäs. Detta gjorde jag för att jag håller på Färjestad. Jag ringde å bjöd in David för att se matchen men han kunde inte för han skulle repa med sitt band. Men det gjorde inget. Färjestad vann ju ändå. Heja Färjestad!

Nu kommer jag inte på något mer att skriva om.

Ha det bra!"

Denna skrivstil är ganska informativ men nått så gruvsamt tråkig att läsa. Men som sagt, det är ju bara min åsikt. Är dessa bloggskrivare å dess läsare glada så är ja glad=)

På tal om informativ text=) Ja kan förmedla allmänheten om att ja är ett steg närmare att få en funktionellt dritjârn! Nu har avfuktaren stått å tuggat sen den 13:e februari. Nu ska bara hantverkare anlitas till å lägga nytt golv innan man återigen får sitta i lugn å ro på sin porslinstron å läsa Illustrerad Vetenskap! Att få duscha när man själv behagar kommer ju inte sitta helt fel det heller=)Trots rådande ekonomiska kris, brist på jobb å inget dritjârn så är livet ganska förtjusande ändå. Man har ju hälsan, en fantastiskt go madame, familj å underbara vänner=) Å det är ja oerhört tacksam över, det är ju inte alla som har den lyxen i livet....

Avslutningsvis så vill ja dock vända mina taggar utåt å önska alla paragrafryttande byråkrater på sina powertrips allt ont i världen, speciellt kronisk analklåda. Å så vill ja även ta tillfället i akt å framhäva min avsmak för det svenska rättssystemet som sköts utav bittra, blåögda människor med storhetsvansinne.
Ibland funderar ja starkt på å köra en "Into the wild".....

Fridens fantastiska dritjârn!

RSS 2.0