System.out.println("Updates!");

Förra veckan var det dax för det sedvanliga blodprovet för att kontrollera så att inte leukemin har kommit tillbaka. Det hade den inte. Alla värdena var normala. Trombocyterna låg dock en smula lågt, men fortfarande inom det acceptabla värdet så det är bara till att tuta å hjula på=)Förra veckan fick jag även tebax resultatet på min första tenta! När jag skrev den så kände jag att det borde nog räcka till ett G iaf. Betygsättningen på tentor sker på en 3-gradig skala, nämligen underkänd, godkänd och väl godkänd. Döm om min förvåning när jag fick tebax tentan och höll dessa blekta peppersark i näven och
möttes av denna vy!VG å 3 poäng från fullpott!! Detta är ett historiskt ögonblick mina vänner. Herr Nilsson har nämligen aldrig varit så nära en fullpott på ett prov. Glädjen var total! Ja såg på nätet att min andra tenta hade blivit rättad idag, så imöra blir det till å rave sej iväg å hämta ut denna tenta vidl studentcentrat  å se om trenden å lyckan håller i sej=)I helgen åkte ja madamen hem te Brevika en sväng. Jag skulle nämligen hjälpa till å röja lite sly där hemma på fridens domäner. Av nån märklig anledning finner jag ro i att dansa omkring och môlja med denna motordrivna såg.
Jag har kommit fram till två svar på varför jag tycker så, nämligen följande.
  1. Efter att ha môljt omkring bland buskar och snår så lämnar man ordning och reda efter sej. Eller ja, iaf efter det att man har slitit sej halvt fördärvad med att dra allt ris som blir till en noga kalkylerad rishög.
  2. Det enkla faktum att vi människor uppskattar njutningen av att ha sönder saker.


Om inte annat så är det nått så in i helvete manligt att gå å kånka på detta motorburna vidunder=)Igår var jag å smôla ute en sväng för att avnjuta ett stycke aftonpromenad. Molnen hade för omväxling skull skingrat sej så man fick äntligen vila ögonen på den magiska himlen som stod i brand. Jag njuter i varje cell när naturen bjuder på dessa skådespel. Ett rätt så enkelt, men ack så magiskt sätt att fylla själen med ro.

Bättre ställe att filosofera på får man leta efter! Det finns ju ett ställe då, Gôbben på berget, men det är tämligen svårslaget=)

Nepp, nu blir det en kopp kvällsro te och dyka ner i den ädla konsten av Javaprogrammering.

Fridens liljor!!Tubsocka

Jag kommer inte in i rätt lördags feeling med dessa svarta tubsockor!? Tur att jag har tvättid 07.00 te môran så att jag kan hamna i rätt söndagsvibration med mina vita tubsockor. Tubsockor förresten... vart kommer det ifrån? Om jag nu glor ner över mina magnifika fötter och bevittnar dess beklädnad så ser det ju inte ut som en tandkrämstub precis. Skulle jag ta av mej sockorna nu och lägga dem på golvet så skulle de se ut mer som en boomerang ju. När de är sprillans nya och läggs på ett plant underlag så skulle de inte heller se ut som någon tub? Snarare som en rektangel med mjuka vinklar i ena änden.På tal om tubsockor. Ska jag va ärlig så förstår jag inte den här vådliga hysterin om denna svininfluensan? Vaccination hit, vaccination dit, det är skadligt med vaccin enligt någon, det är inte det enligt någon annan, riskgrupper ditt å datt, byråkrater prioriteras osv. Det dör 2000 individer i Svea rike varje år pga "den vanliga" influensan och så vitt jag vet så har det "bara" kolavippat 4 själar hittills i vårt avlånga land utav "den nya" influensan. Kan dom inte lägga mer krut på vaccinet mot den vanliga influensan istället? Det känns ju mer logiskt iaf?

Nu blir det en kopp kvällsro å lite Java programmering.

Fridens sockor!

Vardagliga tankar & åsikter

Ja vill börja med å tacka er som tog tid ur edra liv å svarade på mitt förra inlägg, det har gett mej insikt i lite funderingar som jag hade. En sak oroar mej dock. Sedan jag skrev det inlägget 21 oktober så har 654 personer loggat in på min blogg, men det är blott 8 individer som har en glädjekälla just nu. Det betyder alltså per automatik att resterande 646 inte har några glada tankar eller glädjekällor i höstmörkret. Skulle man sen slå ut det på hela Svea rikes befolkning så skulle det ju innebära att det är en sjuhelsikes massa människor som går runt likgiltighetens träsk å inte har någon glädje i sin vardag!?
Eller så beror det helt enkelt på lathet, 3 frågor kan ju trots allt bli för mycket=)En annan grej. Efter detta händelserika år så har jag kommit fram till att jag vill bo i ett samhälle där gult ljus fortfarande betyder sakta ner, inte öka farten för annars måste man stå still å vänta i en minut.  En människa är ett underbart och klokt väsen, människor i stressad flock är något utav det farligaste som finns!!Fridens liljor!!

RSS 2.0