To whom it might concerne...

Från och med några dagar sedan har jag lagt denna blogg på hyllan. Jag har istället skaffat mig en egen domän, mestadels för att skapa något alldeles eget, men också för att jag inte är så sugen på att någon annan tjänar pengar på att jag bloggar på deras domän i form av irriterande reklambanners högt och lågt.
Numer kan ni läsa mina tankar och livsåskådningar på www.fridensman.se

Jag kommer dock ha kvar den här bloggen ett tag framöver innan jag lägger locket på för gott. Jag tänkte nämligen tanka ner gamla inlägg och bilder som jag anser har ett emotionellt värde, t.ex. min leukemibehandling, och sedan trycka ut det till en bok. Detta kommer ta tid mina vänner, så Blogg.se får väl tjäna ett par korvöre till på denna blogg.

Men som sagt, mina framtida tankar och livsåskådningar går framöver att finna på www.fridensman.se


This is Tommy Nilsson, signing off.
Over & out

Slöfockar!?

Jag skulle vilja förstå hur slöfocken tänker? Mår dom bra i själen? Bryr dom sej inte med glädje? Idag hade vi kursstart på skolan i Programutveckling & Design. Jag förstår dock verkligen inte varför vissa skuldsätter sej med ett gigantiskt CSN lån för att sitta på föreläsningar och surfa, glo på youtube, lira spel och prata lektionerna igenom? Höjden var nog ändå nissen framför mej som hivade upp en stor jäkla Metro tidning å började bläddra!! Vilken satans respektlöshet!! Hade ja vart läraren där så hade ja hiva ut honom genom fönstret och jag hade inte öppnat före!!! Varför i hela fridens rike bryr dom sej ens om å gå på lektionerna om dom ändå inte är där för å lyssna? Då kan dom ju lika gärna sitta hemma å dröna? Folk som ger upp direkt när det blåser lite motvind har ja inte mycket till övers för. Bit ihop för böveln!!! Hur i allsin dar ska man ta sej igenom livet om man ger upp så fort håret stryks mothårs!!?
Sen så önskar jag alla individer som stör friden genom att prata lektionerna igenom kronisk nageltrång och analklåda.
Färdigt med det!

Fridens liljor!

P.S. Marilyn Monroe hade 6 tår på ena foten!? D.S.

Dä ä môe nu...

...men skam den som klagar. Jag har nämligen häcken full!!! Inte av brôte eller mänsklig dynga utan ja menade det som metafor. Detta faktum är en tämligen trivial och världslig sak när man vet att människor kämpar för att överleva nere på Haiti. Men låt mej utveckla mitt ärende.

Idag hade  vi tenta i "Anskaffning av IT-system", den gick hyggligt bra. Lyckades nog landa ett G iaf. Idag startade oxå kursen "Databashantering" på Komvux som jag studerar på distans, vilket är början på vägen som ska ta mej till ett giltigt gymnasialt slutbetyg. Till fredan har vi tenta i "Grundläggande programmering", vilket känns sådär eftersom detta ämne är det som har varit svårast hitintills. Till måndan startar två nya kurser på universitetet som kräver praktiskt engagemang, nämligen "Programutveckling och Design" och "Interaktiv Flash-animering".
Jag tyckte att inlärning av alla dessa ämnen var lite blekt, man kan alltid göra mer. Så ja tänkte även passa på att bli far till mitt och Åsas kärleksmirakel om några veckor.

Detta späckade schema skulle kanske få världsmästaren i multitasking att slå bakut och få smärre panik, som sen per automatik skulle resultera i följande ansiktsuttryck.Jag har dock valt att inte jaga upp mej för denna fullmatade filofax. Antingen så fixar man det, eller så gör man det inte. Man får helt enkelt göra sitt bästa å köra som vanligt med mottot "Trägen vinner!!" Med detta tankesätt uppnår man en någorlunda sinnesfrid som resulterar i följande ansiktsuttryck.Finns viljan så finns det en väg! Det ska nog gå bra, bara det blir målat så=)

Tänkte avslutningsvis slänga ut en liten tråd angående extrajobb och sommarjobb. Känner du att du har nått utav dom i bakfickan eller känner någon som har det, så skulle ja bli förevigt tacksam och skänka just dej mina bästa happy thoughts ifall du på något vis hörde av dej till mej om detta.

Är det någon som behöver en dator fixad eller uppgraderad så skulle ja kunns fixa detta. Ja skulle även kunna redigera bilder om det finns sådana önskemål.

Nepp, nu ligger ja allt på latsidan. Ja får ner i källarn, hiva i 4 maskiner tvätt, sen te Peter & Marie för social interaktion för att till slut komma hem å plugga en smula=)Fridens förtjusande arbetsmyror!!!

Amöbor Te Grannar!!

Försöker dra mej till minnes om min hörsel försämrades då ja inmundigade alkohol? Så verkar fallet vara för grannen varje lördag iaf? Vilken volym!! Ett annat märkligt faktum är att alkoholen verkar förvandla den mest inbitna blöjrockare till ett 14 årigt technofreak? Det är nog den mest meningslösa musik som någonsin skapats!
Är inte volymen nere på en resonabel nivå när klockan slår 23.00 är det herr Nilsson som går loss på den norra väggen. Gôbbgrinig kanske nån tycker? Kan mycket väl vara så, jag är ju över 30, dvs officiell gôbbe.
Fridens 120bpm!!

Revolution!!!!
Nu har väl de satans paragrafryttarna till byråkrater gått över gränsen ändå!! Till en början kan jag förstå att ersättning uteblir för kvinnan. Reglerna säger att man måste närvara vid arbetsförmedlingens "registreringsmöten" annars meddelas försäkringskassan ögonaböj! Men sedan när det kommer till ytan varför kvinnan inte kom till mötet så är det för mej en självklarhet att göra ett undantag i detta fall. Men detta tycker inte vår kära borgerliga as till regering. Dom tycker att det hör till god kutym att låta denna stackars sörjande kvinna lida lite extra genom att sätta henne i en smaklig finansiell knipa också. Tydligen så finns dessa ruttna as i tingsrätten med som tycker likadant som regeringen eftersom ärendet har gått vidare till länsrätten. Det gläder min själ att det fortfarande finns varma medmänniskor vid denna instans eftersom de dömde till fördel för kvinnan. Vad jag inte förstår är hur i hela fridens rike dessa satans jävla as på försäkringskassan har mage att överklaga länsrättens dom!? Det kan ju inte vara för pengarnas skull, eftersom det blott handlade om 2 veckors ersättning. Utan det måste ju handla om principen isf. Om så är fallet så har försäkringskassan och regeringen förlorat det lilla förtroendet jag hade kvar och jag anser att de som är inblandade i denna tragiska sörja inte förtjänar den luft de andas!!

Hur långt ska dessa gestapo fasoner få gå!? Nu är det snart bannemej dags att stanna till å skrika STOP!!! Jag är så förbannad att ordet revolution smakar fantastiskt gott i munnen......  UPP TILL KAMP!!!!!Fridens liljor!

RSS 2.0