Ride the wave!!

Då va dä gjort! Round II avklarad, vilken har varit en smula intressantare än Round I. Om det är en trend som ska följas så ser ja verkligen inte fram emot Round III... hualigen. Men men... den dagen, den sorgen=) Nu är det bara till å hoppas att man slipper feber å diverse infektioner så man kan ride the wave of isolation på ett mer humant sätt. Lyckas ja med detta, så har rykten nämligen nått mej att ja får spendera isoleringen i "Nilssons Palace Of Love", lyan alltså, å behöver bara komma in till sjukan när ja behöver blod & trombocyt transfusioner. Å ifall ja blir dålig då natuligtvis. Vilken medecin för själen det skulle va, bara att få sova i sin egen binge är ju guld värd.... ÅH!!... mina egna kuddar!!!! Ja jösses=)
Men detta måste ja troligen vänta på morgondagen för att få svar på, eftersom läkarna lyser med sin frånvaro här på helgerna.

Sen är det ju ett fantastiskt väder vi ligger inne med, i mitt mått mätt iaf. Den där värmeböljan höll ju bannemej å tal kol på en... mer regn å kyla mot mitt fönster I say=)

Måste även dela med av ett litet irritationsmoment, bitterhetsvarning hög=) Då tid är en vara man har rätt mycket utav här på bygget så hinner man med å surfa runt på den världsvida webben en hel del. Och ja har stött på en ett fenomen som för mej är lite utav ett under. Om man läser en karta, visst håller man den rätt för att lättast förstå dess innebörd. När man läser en bok, inte håller man den väl upp å ner? Om man ska kolla på en bild, på låt säga en detaljerad staty, måste man då inte hålla kortet rätt för att riktigt förstå vad det är man ser? Då till irritationsmomentet. På många sidor å communities, tex. FaceBook är det förvånansvärt många människor som av någon märklig anledning lägger upp bilder som ligger på trekvart? Varför? Är det av ren lathet som dom inte orkar snurra kortet ett kvarts varv så att gemene man slipper få nått nervöst sammanbrott för dom inte förstår bilden, eller får nackspärr för att dom måste tilta på huvudet för å se va bilden föreställer? Ja menar, har du ett vanligt album, å har ett kort på en nyinköpt bil, inte sätter man väl in kortet upp å ner eller på trekvart? Ett klick och problemet är löst, men ja antar att folk är så stressade nuförtiden att denna lilla manöver inte ligger högt på deras prioriteringslista. Eller så är det brist på datavana helt enkelt.
I vilket fall, mår dessa människor bra av att lägga upp bilder på sniskan så ska dom naturligtvis få göra det, funderade lite på varför dom gör det bara=)

Be well!
Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: sofia

ha ha, har undrat det samma! De kanske inte vet hur man gör.... :o/

2008-08-03 @ 11:55:00
Postat av: moster

Hej Tommy! Låter ju väldigt bra att du kan få komma hem till lägenheten i mellan varven. Jag skall hälsa till dig från Björn, vi håller f n på att göra matlådor och sönerna gör "narr" av honom för att han skall börja jobba imorgon. De beställer matlådor...............De är lediga 1 vecka till.

2008-08-03 @ 14:29:28
Postat av: Sara

Hej Tommy (: Låter bra tycker ja , skönt att få sova hemma & slippa alla de vita väggarna bara ! Får se när ja kan skippa någon fotboll & komma till dig ! Kram på dej

2008-08-03 @ 16:33:55
Postat av: Tommy

Moster; Du får hälsa tebax=)Å hälsa grabbarna att man ska ha respekt för de äldre;)

2008-08-03 @ 19:40:18
Postat av: Tommy

Sara; Men inte ska du skippa nått för ett besök väl!? Då är det bättre å ta det när det passar nån gång. Allt har sin tid=)

2008-08-03 @ 19:42:59
Postat av: Moster

Ja, det får jag hoppas att de har, men från någon har de fått detta med sig............

2008-08-03 @ 20:15:02
Postat av: Tommy

Moster; Ja undrar vem=)

2008-08-03 @ 21:34:38
Postat av: nicke picke

du får ge dessa människor en undervisning i Photoshop å visa dem hur det ska fixas till =) om de nu inte orkar hålla kameran rätt vill säga ^^

2008-08-04 @ 13:47:58
Postat av: Johanna

Round II - check! HURRA!

Inga infektioner=hem te Flo, inga infektioner=hem te Flo, inga infektioner=hem te Flo, inga infektioner=hem te Flo, inga infektioner=hem te Flo...det blir förhoppningsvis sant om vi säger det tillräckligt många gånger...inga infektioner=hem te Flo...

2008-08-04 @ 20:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0