Helgpermis!!

Härliga tider!!! Har varit hemma i dagarna två, å det har varit en fantastisk upplevelse! Lite skillnad å njuta på 65 kvadrat än å yra omkring på 8. Pga att lyan är en vindsvåning med så stiger temperaturen till nästan omänskliga höjder nu i denna tropiska hetta, men ja klagar inte... ja bara påpekar=)

I fredags afton fick ja förmånen att få vistas ute en sväng, vilket passade bra för Elin å Kalle droppade förbi med en smula positiv energi å en helsikes massa kakor/snacks/glass som vi förtärde borta vid Mariebergsskogens förtjusande brygga. Vi försåg även diverse lösdrivande änder med kanel gifflar. Ja tror dom uppskattade denna gest. Det är inte för ofta man får uppleva sådana kvällar...it was a night to remember. Tack Kalle å Elin!!På lördag fick ja då äntligen dansa hem till The Palace Of Love=) Ja har inte pysslat med nått speciellt, precis som ja giller´t=) Bara känna friden i själen av att få knalla runt i kallingarna i sin egen lya, sitta i sin egen ställbara fotölj, gilla till det i sin egen tv soffa, å framför allt... sova i sin egen säng med exakt dom kuddarna å täcket man älskar över det mesta=) Å få lite quality time med Flo=)
Ja har dock hunnit med å musicera en smula. Resultatet blev en nytolkning av en gammal låt ja skrev för några år sen. Låten heter "Lost Soulmate" å går att avnjuta här på min MySpace sida.

Efter att ha fyllt själen med frid å hämtat nya krafter så har ja idag fått en ny CVK inopererad, den här gången in under nyckelbenet. En smula obehagligare än den förra eftersom dom va under nyckelbenet å rota efter blodkärl. Men det funka det här oxå=) Bild på detta spektakel kommer här:Nu inväntar ja att få bli stucken i stussen av en läkare med en halvmeters nål, rykten skvallrar om att detta ska ske om en halvtimme. Sen blir det till å vänta på en röntgen på CVK:n för å se om allt ser bra ut. Gör dä det, så gör Alfred comeback i afton å pumpar i lite gift i mej. Cellgifter är ingen höjdare, måbramässigt alltså, men det ska bli gött att få träffa gamle gode Alfred igen... ja har saknat den gamle galoschen=)

Nepp, nu ska ja avnjuta ett par Tom & Jerry kex å ta en skvätt Cola Zero.
Catch you on the flipside!

Fridens liljor!

Ps. Det var ett heartbreaking avsked imorse mellan mej å Flo.... men ja tror hon förstod, å efter några värmande ord ifrån undertecknad vart hon genast mycket gladare å hjulade en sväng till å med. Ds.


Kommentarer
Postat av: PeterS

Basläger ett e alltså passerat. Det är några till före du kommer till toppen men de blir en baggis. Hörde idag att du var ute å "vänstra" med en älgko? igår. Vad säger Flo om detta eller vet hon inget?

2008-07-28 @ 17:21:59
Postat av: Tommy

PeterS; Mja, det va mer av en fysisk attraktion bara, vad ja å Flo har är mycket djupare än så. Hon lever efter mottot att det är okej om ja blir hungrig borta, bara ja äter hemma. Så ingen skada är skedd=)

2008-07-28 @ 17:31:28
Postat av: jögga med svårstavat efternamn

tjena tommy min vän ! jag satt och funderade på om du vill jag ska fixa filmer till dig ? kan du se brända filmer på sjukan ?? är det något annat jag kan göra`??

2008-07-30 @ 20:55:14
Postat av: Elin

Tommy! Vem är Flo? Jag är en aaaaaaaaaaning dåligt uppdaterad på ditt liv de senaste 10 åren ju.Kram från mig och +

2008-07-31 @ 08:00:42
Postat av: Tommy

Elin; Flo är min nightime hugsy mjukis flodhäst=) Bild på´na finnes längst ner på senaste inlägget, en mycket förstående å varm individ;) Kramen!

2008-07-31 @ 13:35:57
Postat av: Tommy

Jögga Carport; Mnja, nåra filmer behövs inte då ja har ett fantastiskt stort cd case med filmer, men tackar för erbjudandet=) Mja, det du kan göra är att hjula av lycka en gång om dagen, på så vis skickas den goda energin min väg å hjälper mej på vägen=) Fridens!

2008-07-31 @ 13:48:15
Postat av: Christer Nilsson

Hej Tommy!

Vi letar lokala bloggare att länka till. Är det Ok för dig om vi länkar till din blogg från Årjängsportalen. www.arjang.nu

Mvh Christer Nilsson

2008-08-01 @ 10:33:37
Postat av: Malo

Jag får väl visa mig också och inte bara smygläsa ;).Ta hand om dig!

2008-08-01 @ 11:06:10
URL: http://www.famkilander.se
Postat av: emily

äntligen någon som skriver om hur det är att själv leva med sjukdomen, och inte bara kör en föreläsning om hur det var för deras barn/släkting mm. keep up the good work, och lycka till =)

2008-08-27 @ 22:49:46
URL: http://eaxelssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0