Free Radicals & Hospitalbesök

Då har ännu en alldeles förtjusande helg passerat . Denna helg tog ja å herr Reuthenberg tillfället i akt å ärade vår vän Elin med ett besök i den Kungliga Hufvudstaden. Ja å Elin hade biljetter till premiären på den nya "Free Radicals" filmen på fredan som dom visade på München Bryggeriet. Pga sent påkommet besök så fanns det inga biljetter kvar te herr Reuthenberg, men han var glad för det=)För de olärde så är "Free Radicals" en serie av filmer, det kommer en varje år, typ, där världens främsta extreme skidåkare åker runt till världens snöbeklädda kullar å berg för å visa varför dom tjänar multimiljonbelopp.
Detta va en fantastisk upplevelse!! Inte ett bakåtslick eller rosa skjorta så långt ögat nådde, utan stället kryllade av likasinnade skibums. Det påminde om den härliga stämningen som förekom bland alla medarbetare när ja jobbade uppe i Sälen. Helt underbart=)

Lördagen spenderade vi på stan. Eftersom det inte är så ofta man är i Stockholm så tog ja tillfället i akt å styrde upp ett möte med Ulrica. En fantastisk rolig jänta ifrån Karlstad som flyttat te Stockholm för å plugga sej klokare. Vi tänkte ta en fika å filosofera om världsliga ting, men å hitta två lediga stolar på ett fik i centrala Stockholm klockan två på en lördagseftermiddag va lika enkelt som å hitta Usama Bin Ladin sittandes bakom en sanddyna i Sahara drickandes en välkyld Ramlösa på burk!! Det va dock trevligt som få å träffa damen igen.

Senare på kvällen styrde herr Reuthenberg upp en rekorderlig middag som vi åt oss vindögda på. Mättheten vart total!! Å så offantligt gott det va!! Lite senare kikade ännu en gammal "Sälen jobbar kompis" förbi som en frisk fläkt, Danne "X1" Erixon!! Vilken fantastik person! Han skulle nog kunna få världens mest deprimerade människa att slå bakåtvolter i ren lycka=) Hur som haver så avslutade vi aftonen med en vänskaplig match i biljard, där det bästa laget vann naturligtvis=)På söndan skulle Elin hem te Örebro för å käka en "fars dag middag" med mor sin......NEEEEEEEJJEEEE!!!!!!! Med far sin! Hennes tåg gick två timmar före mitt å Reuthenbergs så vi tog tillfället i akt å yrade omkring i Gamla stan en smula innan vi tuffade hem till skogarna igen. Fantastiskt mysig stadsdel det där, man kan nästan känna dom historiska händelserna som ägt rum på dessa smala gator när man knallar runt å filosoferar där.En reflektion: Av nån konstig anledning så är alla "Native Stockholmers" nått så grad inni helvete stressade!? Det är som om dom kör  nån typ av "Den som hinner med mest grejer å får flest hjärtattacker innan han kolavippar vinner" tävling!? Ett exempel: Efter att vi gått av ett tåg på tunnelbanan å skulle ta rulltrappan upp till marknivå så stog ja till vänster i rulltrappan å småpratade med mina vänner. Plötsligt skvätter till ja av ren skräck!! Bakom mej står det en "mogen" kvinna å flåsar, flaxar med armar å skrålar som nån annan mentalt labil vrålapa å menar att ja står i vägen!? Mållös tar ja ett steg åt sidan å damen flaxar förbi å frustar som en skadskjuten åsna. Tydligen så är den vänstra sidan i en rulltrappa "the fast lane" i Stockholm. Ha!? Hur jävla bråttom kan man ha? Va tjänar man på att gå i en rulltrappa!? 2 sekunder?
Ja jösses... ja tycker synd om dessa sönderstressade männsikor, dom kan inte må bra i själen.....


Igår gjorde ja ett kärt återbesök till hospitalet för att ta blodprover för å se om min benmärg sköter sitt jobb. Tydligen så har den tagit sitt jobb på allvar efter cellgiftsbehandlingen, för alla värden stiger i en takt som läkarna anser vara tillfredställande. Helt fantastiskt!! Ja börjar märka att värdena stiger för nu kan ja ta alla trappsteg upp till min lägenhet på 3:e våningen utan att vila i ett halvår när man väl kommer upp. Hur gôtt som helst!!!
Ja såg en sjuksköterska i korridoren som jobbade på avdelningen när ja va inlagd å då slog det mej. Ja saknar dom glada själarna som jobbade där. Fantastiska människor!

Läskeblask!! Ja måste ha läskeblask!!!!!

Fridens liljor!!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Grattis till de fina resultaten! Duktig benmärg! :-)Jag håller med dig om de stressade stockholmarna för övrigt. Bodde där 2 terminer o det värsta var att man drogs med i hetsen. Jag stod på perrongen en söndag och hade inget för mig när jag fick värsta brytet över att nästa tunnelbana skulle komma om 10 minuter! Ha,ha....det var en läskig insikt.

Allt gott!

2008-11-11 @ 23:48:15
Postat av: Jimmy

Tompa mannen! Fasen vad skönt å höra att allting går åt rätt håll. Jag är imponerad av din kämparglöd efter att ha följt din blogg under hela din resa.Angående dina ord om stressade 08:or så kan jag inte annat än hålla med efter 15 år i stan. Jag står fortfarande i "vänsterfilen" och sover :). Men å andra sidan så stressar man arslet av sig i morgonrusningen, svär och tutar åt alla trötta bilister medans man sveper kaffet, bakar snus och samtidigt försöker läsa lite mail :).Man får nog tids nog återvända för gott till lugnet vid borgåsens fot och varva ner lite.Må väl!2008-11-12 @ 00:28:23
Postat av: Tommy

Helena; Man tackar=) Jadu, tänk om man hade kommit ner till busshållsplatsen där i Brevika å sett att bussen kommer om 10 minuter så hade man ju slagit en rekorderlig klackspark av lycka=) Lite skillnad på tempo helt enkelt=) Fridens liljor!

2008-11-12 @ 01:01:45
Postat av: Tommy

Jimmy; Tack för dom varma orden min vän=) Men va i allsin dar? Fixar du å dricka kaffe, baka snus å svara på mail medans du kör bil? Snacka om multitasking=) Fridens liljor!

2008-11-12 @ 01:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0