Days like these!!

Vilken dag!!! Kan av någon anledning inte sova på morgonen när ja ska iväg te hospitalet? Märkligt? Hur som haver spratt ja upp som en stålfjäder vid åtta i morse, dansade in i duschen å forslade mej senare till hospitalet. Proverna som togs visade att blodvärdet hade sjunkit en aning snabbt, så idag vart det en längre visit än vanligt eftersom ja inte bara fick en påse trombocyter, utan även två påsar med röda blodkroppar. Smaskigt så här inför helgen. DÅ!!! Som taget ur en saga med lyckligt slut, spricker molntäcket upp å man får äntligen skåda den fantastiskt blåa himlen=) Frid å värme fyllde kroppen, å det va bannemej på tiden. Molntäcket ifråga har ju dunklat månget sinne nu, kändes som man inte fått avnjuta solens strålar sedan Sundsvall brann. Men nuså=)

Eftersom ja inte är den typen av individ som styr upp frukost på morgonen, måste va vaken ett tag annars stuper magen kråke, så var ja vid lunchtid ganska så hungrig. Ja tänkte att eftersom det är helg å sola skiner så är ja värd lite skräpmat, så det blev en trip till Mackedonka på Bergvik. Eftersom ja ändå va där ute så hoppade ja in på ICA Maxi där å inhandla helgens proviant. Där! När ja stog i min egen värd å valde ut rätt pasta med en fantastisk fingerfärdighet stog han!!
Benstommen i Färjestads å Svedalas hockeylag, Jörgen Jönsson!! En ytterst trevlig människa, han är ju nästan som alla oss vanligt dödliga=) Vi småsnackade en stund vid pasta/pastasås hyllan en smula, sedan önskade ja honom en förtjusande helg.

 

Efter detta fantastiska möte gick ja med ett leende till kassan, pröjsade å hoppade i bilen. Nästa stopp blev Statoil på Gruvlyckan. Hade ju glömt å köpt ett par dosor av det svarta guldet. När ja väl hade införskaffat dessa dosor å glider ut ur butiken så möter ja ingen annan än Sven-Erik Magnusson!! Han såg ut till å ha en dålig dag, om man ska gå efter hans ansiktsuttryck, så ja valde att inte gå fram te karln å be om att få ta ett kort ilag. Men ändå, två kändisar på 20 minuter å en blå himmel!! Ja säger´t igen... VILKEN DAG=)

Tänkte även dela med av en annan upplevelse, nämligen upplevelsen att leva med en grottboende taliban.... eller grottmongo if you will=) Som nämnts  tidigare i bloggen så rakade ju lellebror av sej all kroppsbehåring ifrån halsen å uppåt när fotbojan sattes på, å ska inte ansa det förrän bojan åker av. Vilket blir om 12 dagar. Den fagra gossen till bror jag en gång hade är nu ett minne blott. Bildbevis följer:Med denna bild fastetsad på näthinnan har ja svårt å begripa att karln någonsin har haft nattliga besök av fruntimmer=)
För att inte helt förstöra hans framtida chanser att skaffa sej en dam så ska ja bifoga en bild när bojan är borta å formen är tebax till det normala igen=)

Nu läskeblask, sen powernap=)

Må Eder helg bli en fantastisk sådan!!

Fridens liljor!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja men eller hur...att sola är framme är ju det bäste som hänt på länge.

Du, den där lellebror ser ju lite eljest ut. ;-) (Man säger så, i den ovan nämnda stad som brann för längesen, om de som inte har alla indianer i kanoten.)Och en fråga...när i hela fridens ska du förmedla receptet på denna ljuvliga äppelpaj som du frestar med jämt och ständigt. Tänk på oss läsare!!!Gonattkramar!

2008-09-12 @ 22:46:01
Postat av: sofia

he he vilka sköna bilder!! :o) synd på "sven-Erik bilden" dock!...

2008-09-12 @ 22:58:24
Postat av: Tommy

Johanna; Dom hemliga ingredienserna är helt enkelt kärlek å socker.... mycket socker=) Å en balja med vaniljsås då förstås;) Kramen!

2008-09-13 @ 00:51:26
Postat av: Tommy

Sofia; Mja, han verkade så grinig, å griniga karlar vill ja inte ha på kort;)

2008-09-13 @ 00:52:27
Postat av: petra

hmmmmm......

tänkte på det där med kändisar....jag mötte lassie!!!

kul dag!! men det kanske betyder ngt, två kändisar på 20 min, du skulle ha travat iväg och köpt en triss????? eller ngt annat trevligt.

du blev ju kändis i idol....hmmmm en liten stund iaf,

hihihihi

lellbror kanske ska åka på spa för en uppfräschning när bojan är borta tror han behöver det!!!!

ha det gått

petra

2008-09-13 @ 00:55:15
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/
Postat av: Tommy

Petra; Äsch då, han får nöja sej med ett dopp i älva, en engångshyvel å lite rakvatten;) Fridens!

2008-09-13 @ 13:59:06
Postat av: Jensa

Jag tycker att ni ska sluta hacka på Kimpa.

Han är ju ståtlig i sin grovhuggna fasad. Själv är jag inget annat än stolt över att ha en sån ståtlig wingman vid min sida.Men är han inte lite lik någon. Jag har det på tungspetsen. Hjälp mig!När vi ändå är inne på lika som bär...Tommy...googla Keith Jardine!

2008-09-13 @ 15:03:54
Postat av: Tommy

Jensa; Mja, en viss likhet ser man kanske=)

2008-09-13 @ 18:46:51
Postat av: Jensa

För övrigt.

Jag kom på de där ordstäven jag inte fick någon rätsida på senast.

Bara det att säga rätsida är ju intressant men åter till saken:"I grevens tid" - Jaha? Vilken greve? vad har tiden med honom att göra? Var han sen?"Det smakar fågel" - Nöt är ju godare än fågel? Dronten är utdöd och det här stämmer inte alls.Kan du, o vise man, hjälpa?

2008-09-15 @ 10:04:42
Postat av: Tommy

Jensa; "I grevens tid" är ett uttryck med sannolikt ursprung i att folket i Per Brahe den yngres närhet ansåg att det var gott att leva under dennes beskydd och tid. Uttrycket åsyftar åtminstone i Finland, direkt på greve Per Brahe... på finska heter uttrycket "kreivin aikaan" och även om inte alla finländare direkt kommer att tänka på Per Brahe d.y., så vet man att om det sker "i grevens tid" eller "i sista stund", så slutar det lyckligt. Finländarna minns grevens tid som något positivt."I grevens tid" kan i betydelsen "i sista stund" också härledas till den gamla sedvänjan att man kom senare till en begivenhet, ju finare man var - och sist kom greven (utom när kungafamiljen var inlandad). Jfr "Fint folk kommer sent"."Det smakar fågel" är ett uttryck jag icke hört förut och kan därför inte förklara dess innebörd. Men jag kan doktorera i ämnet och återkomma ifall herrn önskar så?Hoppas jag har rätat ut ett frågetecken iaf.Må fridens änglar vaka över eder!

2008-09-15 @ 12:39:25
Postat av: Gabbe

Säg mig, vad säger man för att bryta isen när man står breve en som vet att du vet att han vet att du vet vem han är?Har förövrigt Sven-Erik Magnusson haft en bra dag på de sista 15 åren? Fascineras ständigt över hur Sven-Ingvars bara kör lastgammalt material än idag, jag menar de är ju inte Pink Floyd eller ABBA direkt...2008-09-16 @ 11:53:56
Postat av: Tommy

Gabbe; Man kan ju pröva frasen: "Det där ebolaviruset, det är att nått å bita i. Eller va säger du?"Angående Sven-Ingvars så är det bara, tragiskt nog, att hålla med...

2008-09-16 @ 14:14:24
Postat av: Gabbe

Skall ta med mig den "isbrytaren", tack för tipset.Coolt också en sådan känd kille ändå är så "down-to-earth"2008-09-16 @ 14:36:38
Postat av: petra

hej!

nu vet jag vad du menade med kardborre på skalpen!!

jag har lika frisyr hmmmm om det nu kan kallas frisyr, som du och många fler av oss!!!

undrar om flugorna kommer att gilla detta nya portabla landningsområde som tillkommit under denna dag!!???

ha det så gott,

petra

2008-09-17 @ 17:38:09
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/
Postat av: Tommy

Petra; Ja visst är det en härlig känsla=)Om det är ett lattjo landområde för bevingade insekter har ja ingen koll på dock, men eftersom det snart är vinter så försvinner ju det problemet=) Fridens!

2008-09-17 @ 23:23:07
Postat av: ulrika

du är faktiskt grymsnygg utan hår! :)

elle som ja sa. toksexig :)

2008-10-30 @ 22:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0