Svensk bitterhet!!

Då va årets upplaga utav Årjängs mâten till ända. Personligen så var denna helg en utomordentligt trevlig upplevelse, stämningen var på topp å alla traditionella produkter fanns till förfogande i marknadsstånden.... jämt som dä ska va.När ja kom tebax hit te "The Nilssons Palace Of Love" på söndag kväll gick ja in på NWT:s nätbilaga för å kolla ifall det hade skrivits nått om den mysiga helg som passerat i den västvärmländska metropolen. Va möts man av då, om inte två typiskt svenska bitterhets motton "Aldrig är nått är bra nog"  och "Framhäv alltid det dåliga, aldrig det bra", vilket i detta fall visade sej som nått som liknar väldigt mycket en polisrapport.
Låt säga att mitt favoritlag i fotboll är Manchester United, och dom har spelat en Champions League final men ja missade matchen av någon anledning. Jag söker på nätet efter lite info om matchen, men det enda som skrivs om denna sammandrabbning är hur många det är som har bråkat, hur många det är som har förtärt alkohol före/under/efter matchen, hur många som blev arresterade, hur många i publiken som skrek slagord, hur många som bar röd tröja osv....  Hade svensk bitterhet fått råda världen över när det gäller att sprida information så hade det nog tyvärr sett ut så här.

Men, NWT snyggade till situationen en smula dock. Det kom en artikel om själva mâten oxå till slut, ett dygn efter "polisrapporten". Om dom prompt vill ha med hur många det är som förtär diverse alkoholhaltiga drycker (intressant läsning förövrigt) så kan dom väl "släppa" dom "goda" nyheterna först? Men icke!! Vem fan vill va glad när man kan va bitter!

Sen kan ja meddela att min å Fredriks intervju i radion gick som smort=) Det va lite flummigt i början när man tänkte på att man pratade inför hela det stolta värmländska folket, men efter en minut eller två gick det över. Då kändes det mer som en konversation mellan tre individer=) Ni som gick miste om denna fantastiska intervju kan få chansen här.
(Länk till intervjun)


Var även på hospitalet idag för å ta prover å diskutera Round IV. Ja fick det glädjande beskedet att ja får permis i en hel vecka innan Round IV drar igång!! Vilket betyder att ja inte behöver ränna in te sjukan varannan dag för provtagning!! Haddirajan!! Solen skiner å fåglarna kvittrar....trots att det regnar snett regn utanför=)
Ja frågade läkarn även hur länge ja måste va sjuksriven och hur lång tid det kommer ta innan ja kan börja träna igen. Svaret på sjukskrivningen var 2-3 månader.....på en höft, beroende på min återhämtningskapacitet. På träningsfronten så beror det oxå på hur snabbt allt återhämtar sej. Det är ju varken nyttigt eller har nån effekt å träna om man inte har tillräckligt bra blod som för ut syre å diverse näringsämnen till kroppens olika hörn. Så det är bara å vänta å se. Men som de vise säger, den som lever får se=)

Nu föda, sen slappshorts!

Varför va bitter när man kan va glad!?

Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: Tomas Eriksson

Låter som strålande tider dätta!! höpp å dret.

2008-09-22 @ 19:12:32
Postat av: petra

visst ä de tråkigt värre att det ska vara så dystrti tidningarna för det mesta.

tur att vi vanliga dödliga männsikor kan se det som är bra!!!!!

gött med permis! skönt att du snart är klar med dina behandligar...låter ljuvligt

jag har fyra omgångar kvar så jag har mitt ljyúvliga kvar....

ser framemot den 15 dec då jag gör min sista

ulrik och jag snackades vid ngr i går kväll och det var inga trevligheter..

njut av hösten i all sin underbara skönhetha de

Petra

2008-09-23 @ 09:14:45
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/
Postat av: Gabbe

Kommer det dyka upp någon musikvideo?Youtube kan ju fort starta en lavinartad trend?

2008-09-23 @ 13:49:52
Postat av: Tommy

Gabbe; Vi har inte diskuterat någon video debut, men vem vet... det kanske dyker upp nått lagom te nästa mâten=)

2008-09-23 @ 15:35:09
Postat av: Andreas svensson

Härlig du Tommy:) Älskar din och fredriks låt förresten kanon bra :-D

2008-09-24 @ 12:21:32
Postat av: Petter

Bror du är utmanad :) kolla mitt senaste blogginlägg :)

2008-09-25 @ 06:36:39
URL: http://pennybridgepioneer.blogg.se/
Postat av: Tommy

Andreas Svensson; Då får ja buga å bocka då=) Fridens!

2008-09-25 @ 13:36:48
Postat av: Tommy

Petter; Ja får se va ja kan åstadkomma i nästa inlägg min vän=)

2008-09-25 @ 13:37:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0