Lite om en del...

Ja tänkte börja med å nämna att den så kallade "cliffhangern" ifrån förra inlägget kommer ja låta ligga i osotad spis, då ja känner att den historian endast är till för väl valda öron. Så skvallertörstiga individer får gå å köpa en påse snask för å lindra begäret istället.

Över till nått helt annat. Diverse omständigheter i min, å mitt hjärtas fröjd å glädje Åsas vardag, har gjort så att vi nästan har träffat varandra varje dag nu i två veckors tid. Det har varit en alldeles förtjusande tid må ja säga. Det va väldigt länge sen värmen i hjärtat å friden i själen va så stor. Detta lyfter ja tacksamhetens hatt för, å bugar i ren ödmjukhet Åsa! Det vart tämligen tomt i Nilssons Palace Of Love, i själen oxå för den delen,  när hon igår lämnade dom värmländska skogarna för å bege sej tebax te Söders höjder igen.
Ja fick dock ett rekorderligt glädjande besked per yuppienalle alldeles nyss om att ja kanske kommer berikas med ett besök av min fantastiska stjärna redan till helgen igen!! Det är ju så glädjande att ja måste nästan hjula en smula=)

Annars så ligger vi inne med en något besynnerlig arbetssituation på jobbet. När vi hade som mest å göra, strax innan ja blev inlagd på sjukan, så byggde vi 4½ maskin i veckan på min bana. Idag startade vi bygget av första maskinen sedan julledigheten. På Volvo i Arvika ligger vi inne med en lyxighet som dom kallar för "Kundtid", som i folkmun kallas för "gå hemma med betalt". Det är nått jox som Volvo å facket har kommit överens om när det finns dåligt å göra. Hur som haver, idag dansade ja upp som en lärka strax efter 5 snåret å yrade iväg norrut te Arvika för å slita lite å gruvan å förhoppningsvis känna mej en smula nöjd efter ett hårt dagsverke. Men icke....  väl framme så sitter ja å grabbarna å väntar på chiefen för å få order om vad som skola göras under dagen. Han anländer å meddelar att det finns föga att sysselsätta sej med å återkommer med ett tydligare besked vid lunch. Det blev till å sitta som en kakepeck å glo i väggen fram till lunch å invänta denna information. När klockan slår 11 så kommer han med beskedet att vi får gå hem å stämpla "Kundtid". Exakt samma händelseförlopp har repeterats tre veckor i rad nu! Det känns faktiskt som att sådan information skulle kunna ges per telefon!? Men icke.... man måste dura iväg 7 mil i schlete väglag strax före 6 på môran, hoppa i blåstället å sitta som en starehôlk å glo i väggen i ett par timmar, få ett besked, hoppa ur blåstället å dura dom samma 7 milen tebax igen. Visserligen är det mysigt å ratta runt "Navy Seal" över Värmlands nejder, men det är ju faktiskt tid som man kan spendera på andra äventyr!? Ja tycker faktiskt det är lite bad form mina vänner, det är bad form.... Men ja är inte bitter för det, man ska ICKE!! va biter=)

Så idag slutade ja vid lunchtid å rattade söderut te Sola igen. Å sol var det verkligen! Vilket fantastiskt väder denna måndag bjöd på må ja säga! Om varje vinterdag såg ut som dagen idag så välkomnar ja vintern med öppna armar. Nu ter sej ju tidens vinterdagar lite annorlunda än vad dom en gång gjorde. Slaskiga vintrar har ja inte mycket till övers för.
Men va gör väl det när dagen idag var då fantastisk=) Ja å lellebror tog en tur ut te ett av mina favvoplejs, Göteborgsudden, för å avnjuta friden i naturens underbara skådespel.















Föga bryr man sej om världsliga problem när man får uppleva sånna här dagar å ögonblick. Man finner sin plats i världsalltet å är ödmjukt tacksam över att moder jord låter en gästspela en stund på hennes glob.

Nepp, nu blir det till å luta sej tebax å se va nästkommande timma har å erbjuda=)
Ja önskar eder alla lycka å kärlek! Förutom Johan Svensson i Umeå, han önskar ja nån tropisk könssjukdom, tandlossning å benskörhet!!

Fridens underbara liljor!!!

Kommentarer
Postat av: sofia

Vilka ljuvliga bilder! Sånna där dagar är helt fantastiska!

2009-02-09 @ 19:38:11
Postat av: Tommy

Sofia; Ja det är sånna dar det känns extra gôtt å finnas till=)

2009-02-09 @ 20:02:53
Postat av: Anonym

who da f**k is johan svensson?

och jag som inte kunnat sova sen ditt senaste inlägg med den cliffhangern... vad ska jag ta mig till, snälla bullen hjälp mig!

ps.det är inte killen som nämns i inlägget som skrivit det...

2009-02-09 @ 20:45:45
Postat av: bodin

sota spisen!

who da f**k is johan svensson???

2009-02-09 @ 20:47:09
Postat av: Tommy

Bodin; Tyvärr min käre vän, den spisen kommer att förbli osotad. Men det finns ju så mycket annat å gotta sej åt i den här vackra världen=)

2009-02-09 @ 21:02:18
Postat av: Gabbe

En solig vinterdag får det mesta att blekna i jämförelse, lägg därtill en sotig "Lithells-snâling" och lyckan är gjord.

Begagnade förövrigt Huksåsens snö i helgen, sällan har det varit bättre före, rekommenderas varmt.

2009-02-10 @ 08:35:14
Postat av: Tommy

Gabbe; Ja kan inte göra nått annat än å hålla med min vän, hade denna dag bjudit på en sot beklädd Hots så hade det varit så nära perfektion man kan komma=) Jasså!? Ligger Huksåsen inne med en manchester som man skär igenom som smör i solsken månne?

2009-02-10 @ 11:12:13
Postat av: Petter, bror

Snart får du faktist kontakta mig så vi kan ta en kaffe på stan eller något. Antalet regncheckar börjar sina nu bror=)

2009-02-10 @ 13:58:43
URL: http://pennybridgepioneer.blogg.se/
Postat av: Tommy

Petter, bror; Detta skola ja göra min vän=) Å du! Ja har en mössa med ifrån Bazze som tydligen du skulle ha? Ja tar med den vid vårt möte=)

2009-02-10 @ 14:30:04
Postat av: Gabbe

Sällan har bättre underlag skådats i denna västra utpost, och vädret ser ju onekligen ut att hålla i sig även framöver, vilket förövrigt fick mig att komma på ett talspråk:



"- Ibland ser man inte slalombacken för alla STS-alpresebroshyrer"

2009-02-11 @ 07:48:44
Postat av: Erika

Fina bilder! Jag hade också äran att vara i Värmland denna strålande måndag, i Arvika närmare bestämt. Man blir ju alldeles lycklig...



Ha det allra göttaste!

Kram

2009-02-11 @ 10:27:44
Postat av: Johanna

Aaaaaaaaaah, vilka bilder! Tack för titten!

Du, jag citerade dig på jobbet idag. :-) Vår vaktis, en macho filur som rapar ur sig fräcka kommentarer mest hela dagarna och lockar till munhuggning, lagade "vår" toa på eftermiddagen. - Så, nu lirar muggen! säger han när han är klar. - Jasså, har du fixat oss ett rekordeligt dritjarn nu! svarade jag.......ööö............

Självklart total språkförbistring, haha. Gôtt dä!



Jättemycket kram!

2009-02-17 @ 20:13:55
Postat av: Tommy

Johanna; Hahaha.. gôtt å höra att drygot fick munhäfta=) Som ja brukar säga, dret ska dret ha;) Kramars!

2009-02-18 @ 13:21:27
Postat av: Ulrika

nu va det grymt länge sen ja va hit å titta till dej.

men jäklar va hår du fått sen sist! Kanoners! :)



hoppas allt är bara bra.

å gratulerar till att du hittat en kärlek!



kram Ulrika

2009-03-11 @ 07:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0