Förtjusande Helg!!!

Den passerade helgen har varit en ytterst gemytlig sådan. Mina bröder har nämligen varit på besök här i Stockholm.
Fredagen spenderades på söders höjder i goda bröders lag hos min kära madame, där helgens aktiviteter diskuterades.

På nationaldagen var det dax att dansa upp till Solna å Camp Swedens förvärmnings party inför drabbningen mellan Sverige å Danmark. Där fanns även en sjuhelsikes storbilds-tv som vi stackars satar som inte hade fått tag på biljett kunde avnjuta matchen. Det började fantastiskt med strålande solsken å varma tankar. Johan Becker i sin något diskuterbara kostym framförde hela 2 låtar för dom förväntansfulla supportrarna. Något senare dök även statsminister Fredrik Reinfeldt och Lasse Granqvist upp å bjöd på nåra visa ord.

När dom lyckliga själarna som var berikade med biljett hade marscherat till matchen så var det meningen att vi andra vanligt dödliga skulle sitta kvar å avnjuta matchen på den bossestora storbilds-tv:n. Men trots att kalendern säger juni, så säger vinden Sibirisk vargavinter. Pga detta faktum, så sökte vi upp närmsta O'learys så vi kunde få avnjuta matchen i något varmare miljö. På denna fantastiska sportkrog var det fullpackat med folk å man kände brödraskapet ända in i själen. Det va en störtskön afton, synd bara att vi inte satte straffen i början där, då hade nog matchbilden sett annorlunda ut. Men all in all så var det en förträfflig afton. Om ni vill se fler bilder från denna afton så kan ni göra det här.Sen kom den gyllene söndan!! "The Boss" på Stockholms Stadion!! Ja å mina bröder startade dagen med en rundtur på stadens gator. Vi började vid Slussen å slutmålet för promenaden var Vasa Museet på Djurgården. Då vi knallade förbi det kungliga palatset var vi tvungna att föreviga denna stund i tiden genom en fotgrafi, å detta blev resultatet.Nästa "stora händelse" på vår äventyrliga promenad var när vi dansade förbi Grand Hotell. Eftersom det va på detta hotell som Bruce huserade medans han ylade på Stadion. Vi stannade till en smula för å se om vi hade turen å fånga en glimt utav detta musikaliska geni.Vi berikades icke med någon glimt av "Chefen", så vi yrade vidare. Efter en kilometer eller två kom vi fram till vårt mål, Vasa Museet. Vi studsade in i entréen för att skåda detta vidunder men möttes utav något fasansfullt! För att vi skulle få skåda detta kulturarv, så var vi tvungna att hosta upp 100 riksdaler var!! Det va lite väl dyrt för att få glo på lite 400 år gammalt timmer! Så vi dret i't å gick ut å lejsade i solen i en timme istället=)

Sen var det dax för att ta "tuben" upp till Stadion. Efter att ha stått i kön 40 år, så kom vi äntligen in. Väl inne så fick vi vänta ett tag till då konserten inte började förrän 19.30. Av någon mystisk anledning så började inte konserten förrän 20.30, men all kö å väntan var som bortblåst när Nils Löfgren äntrade scenen å bjöd folkhavet på "Idas Sommarvisa" med hjälp av sitt dragspel! Resten av kvällen var som en euforisk dimma! Kärleken låg tät över folkhavet å alla var glada.
Höjdpunkten för mej personligen var nog bannemej när herr Springsteen avslutar "The River" i falsett!!! Jösses!! Vilket underbart minne att ta med sej i livet!


Fler bilder från denna afton finns här.

Tyvärr så fanns det individer som förstörde stämningen då och då genom att förgifta sina medmänniskor med cigarettrök. Dom borde bannemej utöka förbudet mot rökning på krogar å resturanger till förbud mot rökning på allmän plats!! Eller iaf på allmän plats där människor å djur vistas.
"Diskriminering!" hojtar den som röker då säkerligen. Diskriminering my ass!!!!! Det är sunt bondförnuft!!! För det första så är det gift man utsätter sin medmänniska för, å för det andra så luktar det AS!!! Vilken person vill utsätta sin näste för nått sånt!? Då skulle man lika gärna kunna ta med sej en gammal asbestvägg å börja såga i mitt ibland folk!
"Äh, lite rök ska du väl allt klara av som vuxen karl!" fnyser den rökskadade individen. Det må hända att man som vuxen klarar av att uthärda denna tortyr. Ja tror dock inte att ett barns små lungor skulle hålla med om detta.
Ja efterlyser därför ett förbud mot rökning på allmän plats, eller att gemene rökare skaffar sej ett sundare förnuft!!!!Ja kan väl även nämna att ja har, med fantastisk hjälp av min änglatös, gått på GI diet sedan nästan en vecka tillbaka. Då min vikt hade överskridit det tillåtna värdet för att anses som respektabelt normalviktig så var detta ett ganska naturligt val.
Who want´s to be a walruss!? Ligga å säla på beachen te sommarn, det går inte för sej. Eller ja, nu fick ja en vision på hur det skulle ha sett ut, å den synen var ganska underhållande=) Anyhow, 10 kilogram späck ska bort. Färdigt med det!!!

Nu ska ja styra upp en rekorderlig omelett å sjuhelsikes massa grönfor!! Man blir junte så mätt av denna graciösa föda, men ack så nyttigt! Damn the carbohydrates!!!

Fridens förtjusande liljor!!!

Kommentarer
Postat av: Renée

lycka till - jag jobbar på det samma.

2009-06-09 @ 14:27:29
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Tommy

Renée; And good luck to you too my friend=)

2009-06-09 @ 16:38:58
Postat av: A

Skönt att höra att vi är fler som kämpar! ler Själv sitter ja & lurar på va i allsindar som hände...d som smög sig på mig....

2009-06-09 @ 18:49:17
Postat av: Tommy

A; Jadu, för mej är det nog åldern, slapphet, å osund leverne som är boven i dramat. Det va junte så att övervikten helt plötsligt kom å bet mej i röven, ja var helt enkelt för slapp för å göra nått åt det.

Fridens!

2009-06-09 @ 20:18:42
Postat av: A

Förmodligen samma här..även om d tar emot att erkänna d... skrattar så ja fortsätter nog att hävda att mig bet d iaf!

2009-06-10 @ 17:48:22
Postat av: Petter

Omelett är nya grejen broder! Jag har lånat en bok vid namn "Jag viill ju bara se bra ut naken". Klart läsvärd för den som även intresseras av konditionsträning

2009-06-10 @ 21:43:27
URL: http://pennybridgepioneer.blogg.se/
Postat av: Tommy

Petter; Ja omelett är fina grejer bror=) Nyttigt å så kan man ju ha en hel del brôte i den för å göra den lite mer intressant=)

2009-06-11 @ 13:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0