I'm Amazed!!

Nu har feministernas häxjakt på karlslokar glidit ut på osmaklig is ändå!Är det mer fel om en man mördar en kvinna, än om en kvinna mördar en man? Eller vad är syftet med att framhäva just de här 153 kvinnornas tragiska öden?
Har man berövat någon livet med kallt mord så har man förbrukat sin rätt att knalla omkring på denna glob, vare sej man är kvinna eller man....färdigt med det!!

Tommy Nilsson

Kommentarer
Postat av: A

Skulle nog mer tro att d handlar om hur fruktansvärt just de männen behandlat sina kvinnor innan de till slut tar livet av dem...det är vanligare än man tror me såna hemskheter.

Alla är ju inte lika tursamma som madamen inte! =)

2009-05-08 @ 15:43:11
Postat av: Johanna

Ja, det är just den grejen...De här kvinnorna blir ju mördade av sina livpartners och det är betydligt vanligare att kvinnor får stryk och (gubevars) mördas av sina respektive än att männen råkar ut för detta vedervärdiga.

Men att mördare har förbrukat sin rätt till jordeliv kan jag dessvärre inte hålla med om. Löna dödande med dödande känns inte som någon vidare kreativ lösning.Hur som helst, en ska va gla att man har varit skonad från våldsamma, mordiska människor!

2009-05-08 @ 20:01:55
Postat av: Tommy

Jo det är nog mycket vanligare kan ja tro. Det ja får dåliga vibbar av är att det känns som om dom vill framhäva att det är mer "synd" om dessa 153 kvinnor, än vad det är om dom tusentals andra individerna som har blivit mördade det senaste seklet, bara för att det är deras män som har mördat dem.Sen sa ja aldrig att man ska döda dom som dödar, ja skrev att dom har förbrukat sin lott här jorden. Han/hon ska frihetsberövas på livstid, å då menar ja livet ut i en cell så som Alcatras. Inte nått 5 stjärnigt häkte med psykvård å gonatt sagor som här i Sverige.2009-05-09 @ 01:07:08
Postat av: Renée

ord!

2009-05-09 @ 15:41:20
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0