System.out.println("Updates!");

Förra veckan var det dax för det sedvanliga blodprovet för att kontrollera så att inte leukemin har kommit tillbaka. Det hade den inte. Alla värdena var normala. Trombocyterna låg dock en smula lågt, men fortfarande inom det acceptabla värdet så det är bara till att tuta å hjula på=)Förra veckan fick jag även tebax resultatet på min första tenta! När jag skrev den så kände jag att det borde nog räcka till ett G iaf. Betygsättningen på tentor sker på en 3-gradig skala, nämligen underkänd, godkänd och väl godkänd. Döm om min förvåning när jag fick tebax tentan och höll dessa blekta peppersark i näven och
möttes av denna vy!VG å 3 poäng från fullpott!! Detta är ett historiskt ögonblick mina vänner. Herr Nilsson har nämligen aldrig varit så nära en fullpott på ett prov. Glädjen var total! Ja såg på nätet att min andra tenta hade blivit rättad idag, så imöra blir det till å rave sej iväg å hämta ut denna tenta vidl studentcentrat  å se om trenden å lyckan håller i sej=)I helgen åkte ja madamen hem te Brevika en sväng. Jag skulle nämligen hjälpa till å röja lite sly där hemma på fridens domäner. Av nån märklig anledning finner jag ro i att dansa omkring och môlja med denna motordrivna såg.
Jag har kommit fram till två svar på varför jag tycker så, nämligen följande.
  1. Efter att ha môljt omkring bland buskar och snår så lämnar man ordning och reda efter sej. Eller ja, iaf efter det att man har slitit sej halvt fördärvad med att dra allt ris som blir till en noga kalkylerad rishög.
  2. Det enkla faktum att vi människor uppskattar njutningen av att ha sönder saker.


Om inte annat så är det nått så in i helvete manligt att gå å kånka på detta motorburna vidunder=)Igår var jag å smôla ute en sväng för att avnjuta ett stycke aftonpromenad. Molnen hade för omväxling skull skingrat sej så man fick äntligen vila ögonen på den magiska himlen som stod i brand. Jag njuter i varje cell när naturen bjuder på dessa skådespel. Ett rätt så enkelt, men ack så magiskt sätt att fylla själen med ro.

Bättre ställe att filosofera på får man leta efter! Det finns ju ett ställe då, Gôbben på berget, men det är tämligen svårslaget=)

Nepp, nu blir det en kopp kvällsro te och dyka ner i den ädla konsten av Javaprogrammering.

Fridens liljor!!Kommentarer
Postat av: Herre Min Hatt !

Inga konstigheter

2009-11-27 @ 12:53:39
Postat av: Johanna

Aaaaaaa! Grattis till alltihop :-)...bra blodprover, fantastiskt tenta-resultat, härlig stund med röjsågen, den ljuva kvällspromenaden OCH inte minst det magnifika skägget.

KRAMKRAMKRAMKRAMKRAMKRAMKRAMKRAMKRAMKRAMKRAMKRAMKRAM

2009-11-27 @ 15:04:05
Postat av: bodin

Jahaja!

Årjäng IGEN utan att höra av sig IGEN...jahaja...

2009-12-03 @ 16:55:18
Postat av: Tommy

Bodin; Du menar alltså att jag ska ringa alla jag känner så fort man vistas i samma kommun? Hur ska man då få saker gjorda?

2009-12-04 @ 10:24:25
Postat av: Tommy

Herre min hatt; Absolut inga konstigheter, i det hele tatt.

2009-12-04 @ 10:26:16
Postat av: Tommy

Johanna; Tack min kära vän, tack=)

2009-12-04 @ 10:26:57
Postat av: bodin

okej.... sorry. Jag trodde väl att jag var speciell... ;)

Ska bli fantastiskt trevligt att träffas när vi kommer till Karlstad nästa helg!!!

Kram kram

2009-12-11 @ 17:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0