Revolution!!!!
Nu har väl de satans paragrafryttarna till byråkrater gått över gränsen ändå!! Till en början kan jag förstå att ersättning uteblir för kvinnan. Reglerna säger att man måste närvara vid arbetsförmedlingens "registreringsmöten" annars meddelas försäkringskassan ögonaböj! Men sedan när det kommer till ytan varför kvinnan inte kom till mötet så är det för mej en självklarhet att göra ett undantag i detta fall. Men detta tycker inte vår kära borgerliga as till regering. Dom tycker att det hör till god kutym att låta denna stackars sörjande kvinna lida lite extra genom att sätta henne i en smaklig finansiell knipa också. Tydligen så finns dessa ruttna as i tingsrätten med som tycker likadant som regeringen eftersom ärendet har gått vidare till länsrätten. Det gläder min själ att det fortfarande finns varma medmänniskor vid denna instans eftersom de dömde till fördel för kvinnan. Vad jag inte förstår är hur i hela fridens rike dessa satans jävla as på försäkringskassan har mage att överklaga länsrättens dom!? Det kan ju inte vara för pengarnas skull, eftersom det blott handlade om 2 veckors ersättning. Utan det måste ju handla om principen isf. Om så är fallet så har försäkringskassan och regeringen förlorat det lilla förtroendet jag hade kvar och jag anser att de som är inblandade i denna tragiska sörja inte förtjänar den luft de andas!!

Hur långt ska dessa gestapo fasoner få gå!? Nu är det snart bannemej dags att stanna till å skrika STOP!!! Jag är så förbannad att ordet revolution smakar fantastiskt gott i munnen......  UPP TILL KAMP!!!!!Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: Leander

Livet är hårt men lika ska vara lika...... (enligt folkhemmet) that´s life!!!!

2010-01-03 @ 04:40:37
Postat av: Farsan

Hos människan som i dagens samhälle bestämmer är ordet medmänsklighet och ödmjuket helt borta. Djupt tragiskt. Håller med dig Tommy ! UPP TILL KAMP

2010-01-03 @ 09:57:33
Postat av: Tommy

Leander; Absolut, lika ska va lika. Så länge förhållandena är lika. En arbetslös nisse som hellre sitter hemma å spelar tv-spel å kliar sej i röven istället för att gå på registreringsmöten är värd att bli av med all ersättning. En kvinna som missar samma möte pga hennes son har avlidit dagen innan i cancer är värd ett undantag. Färdigt med det.

2010-01-03 @ 11:40:52
Postat av: Tommy

Farsan; Det finns två bokstäver som beskriver dessa individer på ett mycket bra sätt: AS!!!

2010-01-03 @ 11:42:33
Postat av: Stefan

Man kan ju alltid hoppas att försäkringskassan överklagar för att understryka hur fel regeringens nya hårdare regler kan slå. Försäkringskassans uppgift är ju att lyda regeringen (sen finns det ju alltid tolkningsutrymme som kan kastas fram och tillbaks i oändlighet). Ju fler sådana här fall som dyker upp, ju större är ju chansen till regeringsskifte(!!) vid nästa val (inget ont som inte har något gott med sej). Men det är ju hemskt att det är riktiga människor som ska behöva hamna i kläm...

2010-01-03 @ 11:58:35
Postat av: Tommy

Stefan; Sant, så sant.

2010-01-03 @ 13:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0