Förundran?

Jag är förundrad över hur vissa människor fungerar. Ligger ju som sagt inne på hospitalet igen, å då har man lite tid till övers för diverse tankverksamhet. Bland annat om människor som måste utsätta sina vänner, nära å kära för nedlåtande kommentarer inför så många som möjligt för att själva må bra. Helst så ska det va så grovt påhopp så att den utsatta blir helt mållös. Det är den ultimata belöningen för dessa människor. Dom mår aldrig så bra som efter en rekorderlig förnedring av någon. Undra hur dessa vilsna själar mår när dom är själva? Inget att hacka på? Hackar dom på sej själva? Och vad är det som har triggat detta vidriga beteende? Fick dom får lite kärlek av sin far som liten? Det enda sätt dom kan få bekräftelse på? Sög dom på tumme för länge? Jag känner två personer som ligger inne med detta genomelaka beteende som ja nyss beskrivit, å ja hoppas dom finner frid i själen nog för att bli goda människor innan dom bankar på pärleporten för den yttersta domen. Ja tänker inte droppa några namn, känns inge bra ursvenskens hungern efter skvaller.

Skvaller förresten, dom som älskar å skvallra är oxå märkliga människor. Vad är det som driver dessa individer att föra "känslig information" vidare? Ett annat märkligt fenomen är att det läggs till lite "fakta" på "informationen" allt eftersom informationen sprids vidare, bara för å "krydda till det lite"? Tror dom att dom blir mer omtyckta av individen som dom för informationen vidare till? Information som dom inte har ett förbannade dugg med å göra ifrån första början. Ja menar, va tjänar dom på att berätta en sak som skulle kunna skada en annan medmänniska? Jag anser det vara ren ondska.

Å så har vi individer som inte kan läsa andra människor. Ja syftar på åsiktsnissarna. Tänk så mycket du vill, tänk själv, å ha så mycket åsikter du vill, men för guds förgätna kula!! Om man inte har på känn vad en person vill höra å inte höra, håll då för böveln käft. Man får ju förvisso alltid ha i åtanke att "Every action, has a reaction" oxå, men personerna som står för reaktionen behöver ju inte dela med sej av den. Skriv ner den istället så har du fått den ur dej, eller så kan man blogga så alla kan se;)

Har förövrigt fått tebax febern av nån konstig anledning, så den planerade aktiviteten på söndagen ligger tyvärr i farozonen. Den kom även en sjukgymnast å klämde lite på mej idag för att försöka klura ut varför ja känner smärta i höger skuldra. Hon kom inte på nått konkret, men lovade att fortsätta doktorera i ämnet, vilket ja är evigt tacksam för. Hon skulle höra av sej igen te måndagen
ÅH!! Vid lunchtid idag dansade Tessan in som en ängel med en gåva från ovan! Sitter ni ner? Det va ÅPPELPAJ å VANILJSÅS!!!! Ja jösses, den damen kan sin sak vill ja lova=) Heder å tack Tessan för den=)Nepp, film, sova, new day to kill!!

Fridens liljor!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Dumma feber, söndagsaktiviteten i farozonen asså??!! De får bli en måndagsaktivtet i värsta fall:)

2008-08-15 @ 23:13:30
Postat av: Eleonor

Håller med, dessa dyngskyfflar till skvallerkärringar klarar man sej utan! Hoppas febern ger med sej snart. Kram kram.

2008-08-15 @ 23:18:30
Postat av: Tommy

Tessan; Ja dumma, ja får höra med systrarna här om dom har ett hum om när man kan knalla hem, om man nu får det? Bara dunte käkar upp nudlarna;)

2008-08-16 @ 10:51:32
Postat av: Tommy

Eleonor; Haha=) Dungskyfflar=) That´s a good one=)

2008-08-16 @ 10:52:26
Postat av: Farsan

HUR MÄNNISKAN FUNGERAR ! Kollade in programmet om Stellan Skarsgård. Intressant person. På frågan om vad han var intresserad av så svarde han "MÄNNISKAN"

Han radade upp en mängd olika människostilar. Allt från vackra, fula, ärliga, falska, ödmjuka med flera. Han tyckte om att "läsa" de olika människostilarna och hantera dom efter vad dom är. KRAFTFULLT intressant.

2008-08-16 @ 11:23:25
Postat av: Moster

Får hoppas att febern gett med sig men du får väl "dundermedicin" som skall ta bort den.

Du får meddela mor och far om det är någonting du längtar efter i matväg så jag kan fixa det (för du vet väl att det catering på Bergstigen till liten och stor).

2008-08-16 @ 11:36:46
Postat av: Sofia

Ja det där med nedlåtande komentarer gör verkligen ont att höra, både när det är menat till en själv och när anndra blir "drabbade" av sån där onödig skit! På jobbet träffar man ju diverse människor och man förundras ofta hur olika alla faktiskt är. Hur endel är så grymt ödmjuka så man bara vill krama om dom och endel så fullständigt egocentriska så man bara vill klippa dom i örat och be välja en annan salong... Fast.. I stället får man bara stå där och lyssna, kunden har ju alltid rätt... Eller ja.. Men det är ju i alla fall de som ger mig min lön varje månad! :o/

2008-08-16 @ 13:01:02
Postat av: Tommy

Sofia; Du får sätta upp en skylt vid varje stol där det står: "Konversation mellan kund och frisör förbjudet. Överträdelse beivras!" Då minimerar du risken att "råka" klippa örat av någon;)

2008-08-16 @ 13:07:57
Postat av: Tommy

Moster; Ja tackar för detta kungliga erbjudande å ska ha det i åtanke=)

2008-08-16 @ 13:10:06
Postat av: Anonym

vart kan man ta mjölkbils förarbevis ?

2008-08-16 @ 17:37:08
Postat av: Tommy

Anonym; Jadu ja har inte den blekaste. Men fråga han som är universums härskare vart han har tagit sitt så ska du se att det ordnar sej. Fridens!

2008-08-16 @ 19:49:54
Postat av: Johanna

Ja-a du Tompa. Det är alldeles för många människor som låter bli och grônne, som liksom verkar missa vad som är viktigt här i livet och som går omkring med ett stort ego men ingen som helst självkänsla. Så kutar de genom livet med en oharmonisk själ och försöker få till någon slags lyckad känsla genom att trycka ner andra eller suga energi ur sin omgivning.

Sorgligt...STICK DU STYGGA FEBER-SPÖKE...och kram!

2008-08-16 @ 20:00:32
Postat av: Tommy

Johanna; Verkligen sorgligt... Men du!! Ja har ingen feber idag!! hihihi Tommy - Feber 1-0 =)

2008-08-16 @ 20:10:40
Postat av: Johanna

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :-)

2008-08-17 @ 09:13:06
Postat av: Elin

Ja du Tommy! Det kan vi slå oss i backen på att människor som klankar ner på andra, och som för tillfället sitter ensamma på sin kammare, klankar ner på sig själva.Kläm på dä!

2008-08-17 @ 13:39:57
Postat av: Tommy

Elin; Ja man kan ju alltid hoppas=) Kram!

2008-08-17 @ 17:29:10
Postat av: Tessan

Mitt ena öga ser ju helt ont ut? hoho, kanske det som kallas för att ge någon "onda ögat"??

2008-08-17 @ 18:01:44
Postat av: Atti

Tommy Tommy!Jag måste bara hålla med Johanna det hon skrev om "ego men ingen som helst självkänsla".Har läst den otroligt underbara(nyttiga) bok som Mia Törnblom skrivit om självkänsla. Det är precis som Mia skriver: Varningslampa för låg självkänsla är att man trackar ner på andra!

2008-08-18 @ 18:29:52
Postat av: Tommy

Tessan; Äsch då, du ser i syne;)

2008-08-18 @ 20:20:48
Postat av: Anita Johansson

Hej Tommy!

Jag tror att du kommer ihåg mig, mamma till Aron, jimpan och Helena.

Har följt din blogg med beundran för din kämparglöd, som du vet har jag gått igenom något liknande så jag kan känna igen mig i mycket.

Jag vill att du ska veta att jag finns här och delar gärna med mig av mina erfarenheter om du vill.

Kanske kan jag svara på frågor du har eller stötta, ja det är upp till dig.

Som sagt, kämparglöd har du verkligen, och humor!!

Många kramar Anita

2008-08-20 @ 17:10:52
Postat av: Tommy

Anita Johansson; Det är klart ja kommer ihåg dej=) Om ja inte minns helt fel så såf ja dej sist när ja jobbade i Sälen och ni var där på besök=)Ja bugar å bockar för dom värmande orden, och ja ska ha dina råd i åtanke när viljestyrkan tryter.Ha dä gött!

Tommy

2008-08-20 @ 20:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0