Vad intresserar just DEJ!?

I rent vetenskapligt syfte ställer jag följande frågor till just DEJ.

1. Vad är din största glädjekälla just NU?

2. Vad är det i bloggar som triggar din nyfikenhet?

3. Varför läser just Du denna blogg?


Anonymiteten är ju självklar om just Du vill vara det.
Tack på förhand för Eder hjälp.

Fridens liljor!
Tommy

Ctrl-C, Ctrl-V

Efter ett par möten med mej själv så har jag kommit fram till följande. Denna blogg funktionerade lite som en ventil och fönster mot omvärlden....lite som en dagbok för mej när ja låg inne på sjukan förra året. Skulle jag avsluta kontot här på blogg.se så skulle det betyda att dessa nerskrivna tankar försvann för all framtid. Detta faktum smakar inte bra i min mun. Så ja försöker komma på ett sätt att föra över dessa digitala tankar till min egna hårddisk på nått vis. I värsta fall får ja köra Copy & Paste på en sjuhelsikes massa sidor där bilderna måste sparas för sej. Nu snackar vi tidskrävande projekt. Förr i vâla hade det vart ett projekt ja gladeligen hade pysslat med, men i dagens studenttider så har fritiden på nått konstigt vis minimerats? Men ja är inte bitter för det=)
 
Så resultatet från mina möten är att ja kommer å slänga in ett inlägg här med jämna mellanrum tills jag har kopierat det innehåll jag vill spara till eftervärlden på hårddisk.



När ja ändå är inne å yrar så kan ja dela med mej av en tanke som slog mej när jag satt å förtärde en baguette på Café Royal härom dagen. Nämligen följande: Kan andra djur än människan bli kära? Alltså i den bemärkelsen att Fido går runt å känner sej helt pirrig å snurrig när han möter granntiken Caro? Visa kärlek kan dom utan tvivel, men känner dom pirret? Ligger dom sömnlösa för att dom är så uppspelta över att dom ska träffa den där speciella "någon" dagen efter? Eller är det bara människan som har det där märkliga kemiska fyrverkeriet inom sej? Värt att tänka på i dessa älgjaktstider.



Ja å min nyponros tog även en förtjusande trip till Loka Brunn för att fylla på med lite harmoni i själen genom att avnjuta deras "Sköna Söndag". Skön indeed!!! Plaska omkring till fridfull musik, avnjuta lite bubbelkopp, värma sej i bastun, massage, åka vattenrutschkana och knalla på  magiska promenadstråk. I vilken lunchbuffé!! Jösses!! Det är inte mycket som slår svensk föda vill ja lova! Speciellt inte när dom bjuder på viltbuffé!! Inne på själva anläggningen blev man tilldelad varsin handduk, badrock och min personliga favorit....vita badtofflor!! Fantastiskt bekväma=)














Tack smôla för en alldeles...alldeles...alldeles underbar söndag! Den hamnar definitivt i min glada minnesbok=)

Nepp, ja får ta å kopiera å klistra in jag då. Kommer som sagt å ta ett tag, men skam den som ger sej! Trägen vinner!!




Fridens förtjusande viltbuffé!!

RSS 2.0