Vad intresserar just DEJ!?

I rent vetenskapligt syfte ställer jag följande frågor till just DEJ.

1. Vad är din största glädjekälla just NU?

2. Vad är det i bloggar som triggar din nyfikenhet?

3. Varför läser just Du denna blogg?


Anonymiteten är ju självklar om just Du vill vara det.
Tack på förhand för Eder hjälp.

Fridens liljor!
Tommy

Kommentarer
Postat av: mandel

Min största glädjekälla just nu är att jag har återupptäckt känslan av att vara lycklig. Jag orkar vara lycklig med man och barn, och vet att jag är värd att vara det.Så länge en blogg är äkta så tilltalar den mig. Om man bara menar det man säger och känner, så är det inte fel. Äkta känslor, gärna lite skoj också, så läser jag.Jag blev rekommenderad din blogg, i våras. Så jag läste den och bidde kvar :) Jag är Tyssmarking då att'på'allt!

2009-10-22 @ 00:47:32
URL: http://mandelen.wordpress.com
Postat av: Caroline

Största glädjekällan är att jag hittat nån att somna, vakna och dela vardan med. Det blir så mycket roligare när man är två!Älskar själv att skriva, har dock en liten torka nu. Tycker det är spännande att läsa om andras liv och tankar.Du är underhållande att läsa och du bjuder på dig på ett bra sätt. Du kan det här med ord!

2009-10-23 @ 10:10:48
Postat av: Ett skrivande lantliv

1. Barnen. De är det största och bästa som nånsin hänt och kommer att hända mig. Inget slår den kärleken.

2.Livsöden och bloggar som inspirerar, som får en att må bra.

3. För att du skriver så vackert om vardagens stora stunder, delar med dig av livet och för att jag känner dig såklart :-)Ha det gott, och snälla du, fortsätt att blogga. Du är inspirerande och en fantastisk skribent!/Vickan

2009-10-23 @ 18:52:15
URL: http://victoriaolsson.blogspot.com
Postat av: Tessan

1. Vad är din största glädjekälla just NU?

Att vara kär å känna pirr!2. Vad är det i bloggar som triggar din nyfikenhet?

Är nästan enbart intresserad av bloggar som skrivs av människor jag känner, annars kan de kvetta;)3. Varför läser just Du denna blogg?

För att du har talets å skriftens gåva och många intressanta tankegångar. En fröjd att läsa och man får dra på mun både en å tre gånger varje gång och det är värt mycket!

2009-10-23 @ 22:07:54
Postat av: Matilda

Att jag antagligen har landat med båda fötterna på jorden igen.Deras liv. Deras sätt att klara av vardagen. Kämpa sig genom jobbiga stunder. Att det kan stå, Jag är glad. En måndag. Bloggar får mig att börja kämpa för livet. :)Jag har följt din blogg. Sen du blev sjuk. Gråtit över dina dagar. Haft ett leende när du blev bättre. För varje dag du blev bättre. Och att du nu. Är frisk. Mår bra och är lycklig. Och dessutom ska bli pappa.:) Din blogg. Är fantastisk. Tack.

2009-10-24 @ 21:16:20
Postat av: Marie

Min glädjekälla för tillfället är att ha min älskade dotter nära och kunna ha en vardaglig och nära relation, skratt och gråt och grått,svart och vitt. En annan är vår älskade lilla Lennon byrackan från Magnor som ger oss så mycket värme och kärlek.

Gillar att läsa bloggar från människor som betyder något för mig. Din blogg Tommy började jag följa när du genomlevde din kamp och fortsatt sen för du betyder något för mig.

2009-10-28 @ 18:04:59
Postat av: David på hytten

Glädjekällan nu är väl att få lite mer fritid.Bloggar läser man för att få tiden att gå =).Och varför läser jag din? För att det är skoj att veta lite vad du gör nuförtiden - bra arbetskamrater glömmer man itne bort =).

2009-10-29 @ 14:04:42
Postat av: Anonym

Min största glädjekälla just NU är min son, som i skrivande stund rotar bland alla sina leksaker, kastar vissa grejer lite hit o dit, bankar en hår skallra i Xboxet och tittar på bollibompa samtidigt. (han är 7 månader)Jag läser gärna ärliga bloggar, mest personliga, men gärna också de som är skrivna med glimten i ögat och bjuder på lite sarkasm.Jag läser din blogg för att den är ärlig, djup när de passar sej, och får en att uppskatta de små saker och stunderna som skänker glädje i livet.

2009-11-06 @ 07:56:55
Postat av: Anonym

1. Vad är din största glädjekälla just NU?

svar: glädjekällan är mina vänner som gör livet värt att leva. och mina föräldrar såklart, som hjälpte till att sponsra till ny bil =)2. Vad är det i bloggar som triggar din nyfikenhet?

svar: jadu.. lång text orkar ja aldrig läsa, men finns det bilder med så ökar intresset! jag är ju sveriges mest nyfikna människa, så bloggar å skvaller är ju som luft å vatten för mig, alltså livsnödvändigt :P3. Varför läser just Du denna blogg?

svar: vet inte.. får ju reda på de mesta i skolan ändå.. men de är alltid kul å läsa ens vänners bloggar =)

2009-11-16 @ 23:25:29
URL: http://odabjornson.wordpress.com
Postat av: Sofia

Jag läser ju din blogg då o då och tre små frågor är ju faktiskt inte så jobbigt! ;O)1.Min stora glädje ljust nu är min dotter Molly, större glädje har jag aldrig kännt!

2.hmm.. Läser inte så många bloggar förutom din.. Men det är ju för att man är intresserad, vill bli inspirerad eller bara koppla av för

en stund!

3. För att du är min kusin och det är kul att läsa det du skriver, intressant och poetiskt!

2009-11-28 @ 22:22:31
Postat av: Emma

1. att jag är gravid

2. nåt udda som inte alla kan skriva om.. gillar inte "idag har jag matchat min hund/bebis" eller "idag har vi varit i lekparken" bloggar tex..

3. av en slump

2009-12-07 @ 19:11:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0