Ödets nyck?

Då va dä klart folkens, då va man kvitt den besatta kärringa mittemot!! Å nej, ja klubbade inte ner henne. Pga av hennes kroniska verbala utbrott fick hon flytta in i ett singelrum, I MITT!!!! Ja fick förmånen att flytta ut å byta rum innan hon kom in dock. Så nu bor ja så långt västerut det går i den här korridoren, där tystnad och frid råder. Fick dock besök av en herre i 75 års åldern förut som knallade in med byxorna uppe i armhålan å frågade förvillat men snällt om ja inte kunde hjälpa honom att höja sängen så att han kunde få sitta upp. Eftersom ja inte får  handskas med andras bakteriefloror så förklarade ja snällt men bestämt att det är nog en sjuksyster han behöver, så ja tillkallade en till platsen så karln fick sin önskan förfylld. Han vart glad=)

Igår var det besöksrekord i rum K på avdelning 17, under min vistelse än så länge iaf. Mor å far kom å gjorde min vardag lite mer normal, å det tackar man för. Åh! Eftersom ja inte får raka mej med hyvel, så bjussa dom på en rakapparat oxå! Heder å tack för den=) Sen kom lellebror å hängde en smula. Vi talade om ting så som trimmade bilar, nakna fruntimmer å farfar mullvad i Ice Age 2. Trevligt som få! Sen på kvällskvisten gjorde Petter mej äran att dyka förbi en sväng. Ja fick lite Sudoku kryss å Sunes Sommarpyssel så ja håller hjärnan i trim. Fick även ett "krya-på-dej" kort av karln där hans klädval kan vara diskutabelt i vissa kretsar, men det fick mej å le, så heder å tack Petter=) Kan väl tillägga att denna mundering endast sattes på i humoristiskt syfte så att ingen får nått om bakfoten;)

Då kan ja passa på å efterlysa fler sånna kort, då ja insåg att glo på detta kort på väggen fyllde mej med ro. Har DU ett kort som DU anser va ett roligt kort på dej själv eller flera så skulle ja gärna vilja ha en kopia att sätta upp på min "glädjevägg" ja har här på rummet. Om ja inte känner just DEJ, behöver DU inte skicka nått kort te mej. Visst, DU kanske har ett roligt kort, men den sanna glädjen hittar ja när ja vet hur personligheten ter sej på personen i kortet. Sånn ä ja.

Adressen lyder som följer:
"Tommy Nilsson, Rum K"
  CSK Avd.17
  Rosenborgsgatan
  651 85 Karlstad

Idag fick jag även äran att vistas ute i en halvtimme. Denna halvtimme spenderade ja i en fantastisk gunga på bakgården här, samtidigt som ja lyssnade på fabulös musik.Allt kändes normalt för en stund. Det gjorde en smula ont i mej när halvtimmen va slut å ja skulle knalla in. Men då, som skänkt från ovan, kom det en låt i lurarna som väckte "jävlar-anamma" tågan å fick mej to walk the line rakryggad igen. Låten som höjde mej till skyarna va Sonic Syndicate's "Denied". Ja tackar för den lellebror!!
Bifogar låten här: Sonic Syndicate - Denied

Nu ska ja invänta att bli överkörd av John Blund å hans godståg så ja kan vakna upp å ta död på ännu en dag.

Fridens Liljor!

Kommentarer
Postat av: Kimsan

Ja må va heelt bakom flötet, men, va menas med Fridens Liljor? Har funderat mkt på de under en längre tid... =)

2008-07-09 @ 22:43:39
Postat av: Elin

Gött att du blev av med kärringa! Happy, happy.

2008-07-10 @ 08:54:46
Postat av: Tommy

Jadu Kimsan, förutom att det är två fina ord så kan det kanske betyda fler saker för olika personer. Men i min värld betyder det på en höft: "Må väl å gå i frid" Ja säger inte hej då, det känns så abrupt å kallt. Då är det bättre å önska sina medmänniskor lite välmående istället=)

2008-07-10 @ 09:26:22
Postat av: Tommy

Det glädjer mitt arma hjärta med Elin, friden i själen börjar inta sitt forna jag igen nu när man fått lugn å ro igen:)

2008-07-10 @ 09:29:15
Postat av: Johanna

Men alltså...ditt öga! Helt galet ju!

I övrigt...

Grattis te att kärringa är väck och te en stund ute i friska luften och te att "Denied" började klinga i precis rätt ögonblick! Och...grattis till din osannolika förmåga att hålla flaggan högt!

Heja, heja, heja!!!

DU ÄR GRYM och jag vill krama dig, NUUU!

2008-07-10 @ 11:31:21
Postat av: David

Tjena Kompis!

I dag lånar jag ditt skåp för sista gången innan semestern! Är även skyldig dig några sprut deodorant...Kommer å tittar in efter Norrland. Peace and Love!!

2008-07-10 @ 12:03:02
Postat av: Tommy

Ve å fasa!! Har du stulit deo av mej!! Dä va dä grövsta!! ;) Gör så kompis, å måtte djävulen ta alla mygg där uppe i norr!! Må din semester bli en förtjusande sådan=) Fridens!

2008-07-10 @ 13:51:00
Postat av: Eleonor

Måste bara säga att jag är imponerad av din otroliga förmåga att se livet så positivt. Önskar att fler vore som du!!

Massor med kramar på dej!

2008-07-10 @ 14:20:51
Postat av: Edward

d va som attans kattar i grushögen.. inte visste jag om d häringa med hospitalet. men va säger man.. krya på dej. å jag snor några rader av dej. och dom lyder fridens liljor

2008-07-11 @ 01:26:11
Postat av: Jess

Tommy! Jag har hittat en grej här på jobbet som jag tänkte skicka till dig! Kan du ta emot paket också?

2008-07-11 @ 17:06:53
Postat av: Tessan

Här kommer en dalsländsk semesterkram med massor av iiiiiiiiii:n. Ses om en dryg vecka, då ä de slut på lugnet på avd 17 för då ä ja tebax igen:O) Kramen

2008-07-11 @ 19:15:54
Postat av: Tommy

Jess, ja det ä klart dom tar emot paket:P Ju fler desto bättre=) Hmm.. men bara dunte skickar ett dussin badkar, för det tror ja inte skulle va så populärt bland systrarna här=)

2008-07-11 @ 21:34:46
Postat av: Tommy

Den iiiiii:ga kramen tackar vi för Tessan=) Ja nu för du komma hit å liva upp stället, dött som i graven... förutom lite sporadiska besök utav Bengt, den förvillade gobben bredvid då förstås=) Kramens!!

2008-07-11 @ 21:36:48
Postat av: Jess

Nej, inga badkar, tycker du är fräsch som du är!

Men jag hoppas du tycker den är KANON(ledtråd)rolig!

Hahaha...

2008-07-12 @ 18:11:06
Postat av: Tommy

VA!!! Är det en Canon kamera!!!!?? Va har ja gjort för att förtjäna en sådan kunglig gåva!? =)

2008-07-12 @ 21:31:43
Postat av: Erika

den där gubben verkar kul... det blir en följetång att hänga med på...STOR KRAM!!!

2008-07-13 @ 23:29:36
URL: http://erikaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0