Analysera mera!!

Folk har i princip rätt till att göra, tänka å säga precis vad dom vill, så länge det inte är kränkande eller olagligt.  Själv har ja funderat på folk som analyserar människors beteende gentemot sej själva. Varför gör dom det? Mår dom bra av det? Vilket ja har väldigt svårt å tro att dom gör.
Ja menar, om ja möter en person som är totalt tätt i huvve å inte har en höna hemma i hönsgår´n, så drar ja den slutsatsen när mötet är över att den personen är helt enkelt en individ som ja inte behöver lägga ner mer energi på. Det är ju inte så att ja ligger sömnlös med å analysera detta möte med tankar så som: Varför va han/hon så otrevlig? Gjorde ja nått fel? Kunde ja ha bemött personen på ett annat sätt? Hade ja "taggarna" utåt? Han/hon kanske har problem med ekonomin? Personen kanske fick för lite kärlek av sina föräldrar? WHO GIVES!!!! Personen var tätt i huvve, färdigt med det!!

Ett annat rekorderligt irritationsmoment är när det ska analyseras partners, förhållandemässigt. Eller troliga framtida partners if you will. Ja kan nog sticka ut hakan å påstå att det mest är ett kvinnosyndrom dock. Låt säga att tycke uppstår mellan två individer på krogen, det börjar bytas kroppsvätskor på dansgolvet vilket i sin tur leder till en eller ett par ronder i sänghalmen hos nån utav dessa två. Dom skiljs åt morgonen därpå, kanske med varandras telefon nummer i nallarna. Ingen hör av sej, men det ska likt förbannat analyseras varför det inte hörs av!? Varför hör han/hon inte av sej? Han/hon sa ju att ja va snygg? Va ja dålig i bingen? Hade ja dålig andedräkt? Hade ja för lite pengar? Va inte skjortan rosa nog? Va håret fel? Svaret är inte svårare än att det handlade om sex å inget annat. Det man kan ta med sej är ju att man för stunden va såpass attraktiv att den andra personen följde med hem=)

Sen vill ja även slå linjalen över fingrarna på dom individer som kör med "tvärtom" språket, å tar för givet att folk i deras omgivning ska förstå vad dom egentligen menar......ja blir så lett mej....
Nepp, varför försöka bräcka nått som någon annan sagt bättre före, ett citat av Cat Stevens: "Say what you mean, mean what you´re thinking, think anything!"

Så svaret på min fundering över dessa individer kanske inte är svårare nog än att dom analyserar av samma anledning som jag funderar, dom vill veta. Ja tror dock mina funderingar är en smula hälsosammare=)


Må fridens änglar vaka över eder!

Kommentarer
Postat av: petra

så rätt så rätt, hade själv en total meningslös meningsutbytar dialog med min ena lillasyster som tyvärr inte "hissen går ända upp i hjänan", tyvärr jag har dragit nit lott gällande släktskap.

nog om det, du skriver som jag tänker och vad pasande just idag!

du är gör bra!

tack!

petra

2008-09-08 @ 23:22:18
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/
Postat av: kent

mjölkbilen går fram eller bak dock inte sidledes

2008-09-09 @ 00:16:32
Postat av: Tommy

Petra; Hoppsan, vilka komplimanger=) Då får ja ta av mej hatten, buga å bocka då=)

2008-09-09 @ 11:27:15
Postat av: Tommy

Kent; Skicka bilen med båt till West Coast Customes så fixar dom biffen vettu. Men ja trodde du kunde fixa det själv? Du är ju universums härskare? Du kan ju allt?

2008-09-09 @ 11:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0