Då Var Ordningen Återställd!!

Guldet är hemma i dom djupa värmlandsskogarna återigen! Precis som det ska vara alltså, ordningen är återställd! Grabbarna i Färjestad har höjt Le Mat bucklan för 8:e  gången å friden i själen kan inte vara större=)
Måste dock erkänna att dom två sista finalmatcherna så satt ja å spände mej så inni baljan så  ja hade bannemej ont i magen efteråt! Ve å fasa en sån spänning!!
Denna spänning fick mej åt tänka på alla individer som inte är sportintresserade. Undra va dom pysslar med för å få den kicken som ett slutspel ändå ger? Den där adrenalinkicken!!!
Låt säga att man är intresserad av heminredning, kan man få samma kick då?
"Fy fan va den lampan placerades bra!!! Bra jobb!!!! Nu tar vi blomman! Kom igen!!!!!! Let's go!!!! Lite till höger!!! NEEEEEEEJJJJJJJJ!!!!! Soffan har hamnat ur vinkel!! Time out!!!
Hmmm... ja vet inte ja. Men ja kan nog garantera att dom är glada ändå, dom får väl sina "kix" elsewhere=)

I förrgår efter att slusignalen löd, så dansade jag, bror, Lars, David å Marcus ner på stan för att avnjuta vargatjuten på Stora Torget. Å vilket segeryra sen! Holy hell! Man skulle kunna tror att man var på karnevalen i Rio de Janeiro. Inte lika mycket nakenhet dock, men det är smällar man får ta=) Det var så mycket bilar å folk överallt, å kärleken strök över torget som "The pea soup fog" gjorde i London på 50-talet!! Harmonin var total!!

 

 

 

 

Å en liten demonstration från kvällen går att avnjuta här.Sen kom ju dagen efter segern då värmlands hjältar skulle hyllas på samma torg. Enligt NWT så var det 15000 goda värmlänningar som stog på torget för att visa sin respekt till grabbarna i grönt. Men med handen på hjärtat så måste ja nog säga att det var härligare stämning kvällen innan då det "bara" var ett hundratal människor i ett segerrus. Hade var å en i publiken fått sej en stänkare eller två, så hade nog stämningen blivit helt annorlunda å till det bättre. Skamligt men sant. Men detta var endast en bagatell, för när grabbarna i grönt till slut äntrade scenen var blygheten i publiken som bortblåst=) Å när det  till slut var Jörgen Jönssons tur att göra entré så var publiksorlet öronbedövade å hela publikhavet klappade i takt för att hylla denna gigant för lång å trogen tjänst! Vilken känsla gott folk!! Vilken känsla! Se det här.

 

 


Tack herr Jönsson för din glöd under alla dessa år!! Den fick laget att brinna!!!!Ja skrev ju sist att ja skulle bli intervjuad av Kanal 12 angående min leukemi. Denna intervju har nu vunnit praktisk kraft å rullar en gång i timmen på Kanal 12 sen i onsdags. Ja måste ta tillfället i akt å ta av mej hatten, buga å bocka i ren ödmjukhet och tacka Lina Nyåker för att hon "återberättade" min historia med hjälp av sin redigering på ett mästerligt och mycket vackert sätt. Du fick min "lifespark" att lysa om ännu starkare med din tolkning. Så tack Lina, från min själ till din!!

Nepp, nu blir det till å packa my ass off!!! Nu styr ja nämligen hem till fridens nejder i Brevika. I afton är det ju den traditionella "homecoming" kvällen för utflugna "Årjängingar", så det måste ju enligt tradition bli en tur te Hotellet i Årjäng i afton. Sen på sönda blir te å styra kosan till Hemsedal, även detta enligt tradition. Det ska bli fantastiskt roligt!! Hoppas bara inte det går nåra mjölkbilar där uppe i år!

Hoppas ni alla goda medmänniskor får en alldeles förtjusande påsk, å att påskharen bringar eder månget påskägg!!

Fridens underbara påskliljor!!!!!

Kommentarer
Postat av: A

skrattar gillar jämförelsen me att va nöjd över inredningen du!

men HERREGUD att va i hallen när slutsignalen går -& sm-guldet är i hamn... ståpälsvarning på hög nivå..

glad påsk på dig!

2009-04-10 @ 13:53:14
Postat av: Tommy

A; Gla påsk tebax=)

2009-04-10 @ 14:10:07
Postat av: Sofia

Såg precis på kasnal 12! Jätte bra repotage, starkt, positvt och fint helt enkelt!! :o)

2009-04-10 @ 22:11:35
Postat av: sofia

kasnal... ja stavning är inte min starka sida, he he..

2009-04-10 @ 22:12:53
Postat av: Tommy

Sofia; Ja det vart bra=) Lina har gjort ett fantastiskt jobb å klippt ihop det mycket bra måste ja säga själv=)

2009-04-11 @ 02:49:11
Postat av: EmelieLiljeberg - IDOL 2009

Heej!

Vill bara kika in och önska en glad påsk! Hoppas du får en trevlig helg!allt bra?

Kram

2009-04-11 @ 02:54:10
URL: http://lemondream.blogg.se/
Postat av: Tommy

EmelieLiljeberg; Tack detsamma! Med tanke på din signatur, så antar ja att du ska söka till idol? Det gjorde ja ifjol. Det var dom längsta två dagarna i mitt liv!! Vänta en hel dag för att få möta en "sollnings" jury för att ta sej vidare till å möta "TV-juryn" två dagar senare...

Men så här i efterhand kan det vara roligt, man träffade ju många duktiga sångare under dessa dagar=)

Ja önskar dej all lycka till!Gla påsk!!

2009-04-11 @ 11:50:12
Postat av: Johanna

Men åååå, vad jag vill se reportaget! Synd att det inte går att titta via kanal 12's hemsida. :-(

2009-04-13 @ 21:23:54
Postat av: Bodil

Hej Granne!

Såg precis på tolvan, håller med Sofia att det var fint och härligt att se!

Diggar också jämförelsen med heminredning, det är inte ofta jag skrattar så högt av något jag läser :D

Kul att se att du mår så bra! Hälsa bruden din :)

2009-04-14 @ 22:54:18
URL: http://www.bodilbullen.blogspot.com
Postat av: Tommy

Johanna; Lina som filmade sa att hon skulle lägga upp det på deras hemsida. Trägen vinner min vän, trägen vinner=)

2009-04-15 @ 17:37:10
Postat av: Tommy

Bodil; Ja bugar å bockar för dom varma orden kära granne=)Ja ska hälsa madamen, å ja kan nog garantera att hon hälsar tebax=)

Fridens liljor!

2009-04-15 @ 17:39:40
Postat av: petra

hej

det är " Damen " hihii

som nu har sett inslaget i 12:an.. Lina är duktig och du gör bra!Hoppas måmga sett inslaget och att det går i repris längre fram.

Bert Karlsson borde få lyssna på din musik!

hmm kanske jag ska kolla läget med honom...

men det är bara om du vill förstås.

Hälsa bror Patrik! hoppas att allt är väl med honom!

// Petra

2009-04-16 @ 09:55:54
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/
Postat av: Tommy

Petra; Ja Lina gjorde en förtjusande jobb=) Mnja, Bert i all ära, men ja tror ja vill ha min musik för mej själv. Min musik är mitt ventilationsinstrument för själen, ja tror varken musiken skulle bli bra eller min själ skulle må bra av att tvinga fram musiken för att måste. Men ja tackar ödmjukt för erbjudandet=)Fridens liljor!

2009-04-19 @ 13:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0