En ny tid!!Vid tolvslaget blev ja officiellt "friskskriven", dvs att ja har inte längre har äran att få bidrag ifrån vår eminenta försäkringskassa. Detta ska läsas med rejäl portion ironi, men att ja inte längre är sjuksriven stämmer dock. Den 19:e januari drar ja på mej blåstället å styltar tebax ner i gruvan. Vi skulle egentligen ha börjat den 12:e, men på grund av rådande situation med världsekonomin så finns det inte värst mycket å göra för mej å grabbarna i gruvan. Sen blir det väl till å göra nåra kraftansträngningar i 10 veckor innan man får sluta för gott, eftersom man vart en av dom som fick kicken efter mina 5 års trogna tjänst. Men ja är inte bitter för det, låter man möjligheternas dörrar stå öppna så hamnar man alltid nånstans=)

Gårdagens nyårsfirande var en afton som absolut hamnar under kategorin "Störtskön tillställning". Den firades hemma hos Persson, Jessica å Elvira med jyckar. Helfestligt! Alla hjälpte till i köket för å styra upp en fenomenal matupplevelse. Alla förutom Arenö då, han fick agera professionell barnvakt=) Alla gjorde ett rekorderligt jobb eftersom maten smakade enastående! Men innan födan serverades så va man ju tvungen att avnjuta "Grevinnan & Betjänten". Seden säger ju så, och trots att den har en sjuhelsikes massa år på nacken så är den lika fantastisk varje år=)Lite frågesport hanns med innan gode Persson ringde in det nya året vid tolvslaget. Efteråt framfördes naturligtvis "Oh helga natt" å "Auld lang syne" av mej, Bodin å Persson... De Tre Tenorerna=)

   

Ett bättre sätt att välkomna det nya året kan ja inte komma på, det va förtjusande mina vänner=)


Dagen idag har spenderats som den ska göras... med att göra så lite som möjligt å bänka sej framför tv:n  vid tre snåret för att avnjuta Ivanhoe på trean. Hela året kan barka åt skogen om man får en felstart genom att missa denna förtjusande matiné! Fast idag slog det mej dock. Varför i hela fridens rike kallas boken som filmen är baserad på för Ivanhoe? Karln är ju bara med i tornerspelen i början, sen ligger ju slashasen skadad filmen igenom? Förutom i slutet då förstås när han räddar Rebecca från att bli bränd på bål. Personligen tycker ja att han skulle ha valt henne istället för den nått så inni baljans blonda jäntan som han gifter sej med. Vilket får mej osökt att tänka hans val av huvudbonad vid giftermålet!? Kunde han inte ha rotat fram en lite fränare kreation eller helt enkelt struntat i den helt!? Den skriker ju inte "HÄFTIG RIDDARE!" precis? Hur som haver, det är ändå en fenomenal rulle. Kan bero på att det är en tradition=)

Trots att ja kommer att få kicken från kneget detta år så tar ja emot 2009 with arms wide open, för i horisonten ser ja lycka, ljus, kärlek, glädje å skratt! För även om det blir ett tufft år så kan det inte bli sämre än 2008 som vi lagt i bagaget med passerade år. It can only get better from here=)

Hoppas 2009 blir ett av dom bästa åren ni har vart med om kära vänner, å säg minst en snäll sak till en medmänniska om dagen!!

Fridens ljuvliga liljor!

Kommentarer
Postat av: Atti & Peter

Hej Tommy och Gott Nytt År.

Vilken underbar och välförtjänt semester du hade i Thailand.

Grevinnan & Betjänten är lika viktigt som maten på nyår. Nästan så att man kan spela upp den sketchen utan manus. Fast om vi gjorde den i ny tappnig så tror vi inte att den skulle slå lika bra...

2009 kommer att bli ett bra år och tänk på detta:"Livets riktning är viktigare än hastigheten" (Harriet Goldhor Learner)Go fortsättning på dig

2009-01-02 @ 12:26:16
Postat av: Tommy

Atti & Peter; Ja det va en fantastisk resa som ja defenitivt ska göra om=) Jepp, ingen "Grevinnan & Betjänten", ingen lyckad nyårsafton. Ingen Ivanhoe på nyårsdan, inget lyckat år=)Fridens!

2009-01-03 @ 00:47:03
Postat av: petra

GOD FORTSÄTTNING!!!

hihihii

jag var bara tvungen att skriva det efter ditt inlägg!!!!!

Nu har även jag avslutat behandlingarna!

2009 är ett bra år för oss,

nu är det bara ljus värme och en massa kärlek till alla runt omkring som gäller.

kul med egen stjärna,

den presenten är toppen!!!

Jag ska ge en av mina vänner en egen stjärna när det är dags för fyrtiokalas!

jag kommer att kontakat kanal 12 inom kort för nu mår jag bättre och bättre vför var dag som går.

// Petra

2009-01-07 @ 16:06:41
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/
Postat av: Tommy

Petra; God fortsättning på dej med=) Det glädjer mej å höra att din behandling är till ända, detta rena helvete klarar man sej bra utan=) Nu hörs fågelkvitter å solen skiner var dag kan ja tro, trots att det är vinter å taskigt väder=)Fridens liljor!

Tommy

2009-01-08 @ 02:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0